Hej från bebisbubblan 💕
Det har gått en hel månad sen jag skrev något här till er. Största anledningen, förutom att Dalthon kom till världen, är att Tony har varit ledig så vi har helt enkelt bara tagit vara på tiden tillsammans. Det har varit otroligt mysigt och lyxigt att ha honom hemma dessa veckorna. 

(null)

Igår blev miniman även en hel månad. Otroligt! Samtidigt som det känns som att han alltid funnits här så har tiden gått så fort. Han har nu gått upp från 3,3kg till 4kg och vuxit från 48cm till hela 53cm. 

Han är en väldigt mysig liten pojke som har en liten vaken period på morgonen och sen sover han sig igenom dagarna. Dock på eftermiddagen/kvällen blir han lite mer missnöjd och lite svår att tillförställa. Jag tror att stora anledningen är att han, liksom Elaliyah som nyfödd, har problem med sin magen. Han har haft väldigt svårt att bajsa då han varit väldigt hård i magen men nu får han lite laktulos (laxeriingsmedel) i sin mat varje morgon. Det har hjälpt honom otroligt mycket. Han får även Sempers magdroppar.  Och på nätterna vaknar han var tredje timme för mat. 

(null)

Jag tänkte sätta mig här i dagarna och skriva min förlossningsberättelse, för jag vet att det är många nyfikna att veta hur allt har gått denna gång.