I helgen fick vardagsrummet sig en liten uppfräschning. Det blev att byta ut textilen i soffan från sommarljust till vintermörkt. Bytte även ut våra vita mörkläggningsgardiner till mörkblåa sammets. Det kändes på tiden & väldigt rätt 🙈 

(null)
(null)

Tanken är också att byta ut posterna, men vet inte till vad än. Några tips? 

(null)

Vår lilla (stora) tjej blrjar äntligen bli bättre och mer sig själv. Hoppas det vänder för henne nu. Jag misstänker faktiskt att det är hennes tänder som ställer till det. Hon har fått 8 (!!) nya tänder på 1,5 månad. Stackars liten. Inte alls konstigt att hon är gnällig och sen är hon förkyld och har jobbig hosta nattetid. Och sen nya tänder på det, inte konstigt att hon är trött och gnällig på dagarna när hennes sömn blir helt rubbad. Nu har hon 16 tänder i sin lilla mun .. 
Godkväll denna härliga fredag. Vi har haft lite sjukstuga här i veckan. Elaliyah har som jag skrev i tidigare inlägg varit hemma hela denna vecka. Men natten till onsdag var det min tur att bli dålig. Jag kräktes och sen höll jag på att svimma. Det är verkligen så sjukt obehaglig känsla .. Men nu mår jag bättre och jag har ingen aning om vad det kan ha varit. Så Tony har faktiskt varit hemma och tagit hand om barnen. Även nattetid, så skönt.
 
Idag har vi varit en lite snabbis ute på lekplatsen mellan regnet. Det är tråkigt när det regnar men själva hösten verkligen älskar jag.  Så otroligt härligt med alla färger och att krypa upp i soffan, börja ha tända ljus och alla dessa fantastiska stickade tröjor. Underbart.
 
 
Nu önskar vi er en underbar lördag och helg ❣

23 oktober 2018

VAB

alldagligt / personligt

Godkväll fina ni. 
Idag har det varit fullt upp med bvc och vårdcentralen. Elaliyah har varit hemma från dagis sen i torsdags och anledningen till det ör att hon är jätte hängig, kinkig och trött. Inte heller någon aptit har hon, mitt lilla hjärta. Var på vårdcentralen idag men dom misstänker någon bakterie som spökar. Hon är även lite dålig i magen så har bytt ut hennes kost mot en mer fibervänlig. 
 
Sen var det dags för Dalthon att gå på sin 2 månaders kontroll. Det har redan gått två månader tydligt. Iaf, han är nu 57cm lång och väger 5075g. Han följer sin kurva väldigt fint. Skönt. 
 
 
Mitt hjärta sprack av kärlek när Elaliyah kröp upp i soffan bredvid Dalthon och la sig för att mysa lite på morgonen. Dessa stunder är verkligen guldvärda. Hon är så fantastisk med honom och jag måste nypa mig i armen varje dag. Hur har jag kunnat få dessa fantastiska barn? Mina barn? Mitt liv är fyllt med så mycket kärlek. Jag är så lyckligt lottad! ♥️