(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 
Så ja, vad hände egentligen med vår semestervecka till Mallorca? Detta inlägg har ni säkert väntat på ett bra tag nu men jag har verkligen inte haft någon lust att blogga, heller inte integrammat.. 
 
Som jag skrev på min instagram ( @sahrasegerberg ) att det spelar ingen roll vart vi är, så länge vi är tillsammans. Familjen är viktigast och så kommer det alltid att vara.
 
Det började med natten mellan måndagen och tisdagen (tisdagen vi skulle flyga) var Elaliyah inte alls sig själv och bara skrek och skrek. Vi fick inte henne till att sova så efter några timmars kämpande blev det en biltur där hon till slut däckade. Efter två timmars sömn vaknade hon och gallskrek igen, då var klockan 02. Vi bestämnde oss då för att köra in till barnakuten för en undersökning, där sköterskan misstänkte öroninflammation. Vi bestämde då, kl 03, att ställa in resan just för att Elaliyah skulle slippa trycket i flyget och att om det skulle förvärras att vi skulle ha tillgång till svensk sjukvård.
 
Otroligt tråkigt då jag sett så otroligt mycket fram emot en veckas semester och avkoppling. Det ligger dock lite till bakom varför vi inte kom iväg men det är något jag bestämt att inte gå ut i media pga personliga skäl. Jag var väldigt ledsen och besviken över att det blev inställt och det är mest därför jag varit tyst här.
 

 
Onsdagen den 2/5 tog vi bilen upp till Göteborg för att bara komma iväg lite och där vi stannade en natt. Sedan körde vi vidare upp till Stockholm för ytterligare två nätter på hotell. Det blev en massa strosande på stan och lite shopping. Verkligen inte mycket, blev bara ett sett till lilleman från livly.
 
Vi firade även vår 13-årsdag uppe i Stockholm. Inget speciellt, bara lite mat på Josefinas och sen blev det att sätta sig i bilen och åka hem igen. Det blir väl så när åren bara byggs på..
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress