(null)
(null)

Godkväll fina ni. Det blev dessvärre ingen ledig dag för mig idag utan blev inringd att jobba 15-17:30. Jag hann iaf med ikeabrunch med Natha och även en glass på donken, yummi. Mitt barnmorskebesök blev dock flyttat igen, och allt känns lite kaos för vet inte riktigt när jag ska få det till att gå ihop .. 

Nu ska jag faktiskt krypa till sängs då jag är otroligt trött idag. Elaliyah sov så dålig inatt och vaknade 5 gånger mellan 21-00 och sen därefter en gång i timmen till uppstigningen kl 6. Misstänker en till tand som är pågång. 

Godnatt 💫
hehe, sprinklern är i gång och vattnar gräsmattan som ni kan se på bilden.
 
Godmorgon vänner!
Ser ni så mysigt vi hade det igår? Grillade kottletter med potatisgratäng och sallad till middag? Det är verkligen en sån lyx att kunna grilla ute i sin egna trädgård. Åh my så gott det var. Blir högst troligt grillat i eftermiddag också.
 
Idag är jag fri från jobb och det blir en brunch med mina älskade preggovän Natha. Det blir på Ikea då hon även behövde lite grejor till sin kommande lilla tjej. Att strosa rundor på Ikea har väl ingen nått emot eller? Hehe.
 
Annars idag har jag även ett besök inbokat hos min barnmorska. Det känns verkligen som det var en evighet sedan jag var där och det är det ju. 15 Mars var senast, men nu framöver blir besöken lite tätatre. Mysigt!
 
Hoppas ni får en underbar tisdag, mina fina 💕
Idag när jag kom hem från jobb slängde sig lillan i min famn och vägrade släppa taget. Hela min kropp fylldes av kärlek och värme när hon håller hårt inen och säger mamma. Det finns inget som kan mäta sig med den känslan man får i kroppen då. Man blir påmind att jag är hennes mamma. Hon är min dotter, min klippa och hela min värld. Och jag är detsamma för henne ♥️

(null)

Det blev lite fredagsmys i lekparken vid oss. Nu ligger hon och sover för natten och jag har precis tryckt i mig årets andra pizza. Jag var verkligen så sugen. Nu i efterhand är jag så mätt att jag är illamående och ångrar den pizzan starkt, haha. Tony har hittat någon film vi ska se nu och vi får väl se om jag hinner somna innan filmen är slut. Den eviga fredagskampen! 

Önskar er en underbar helg 🌸
Nu tar jag helg från bloggen & vi ses i nästa vecka 💕