(null)

Godmorgon vänner!
Helgen har gått i ett och vi firade morsdag både lördag och söndag. Jätte mysigt men jag märker på min kropp att jobbet tar mycket på mina krafter och känner mig rätt trött. Speciellt när jag har en del planerat på vardagarna och helgerna med. 

Men nog om det och till något helt annat. Jag håller på att gå igenom lillans tidigare kläder och har hittat hur mycket som helst som även lillebror kan ärva, och som inte är rosa, haha. Passade på att tvätta upp allt när jag ändå hade det uppe och nu är det riktigt rent och ligger ihopvikt i hans garderob. 

Dessutom har vi fått hem denna supersnygga nappflaska i samarbete med twistshake. Dom har släppt en ny limited edition kollektion i pärlemo. Verkligen sååå fina. Är ni också sugna på deras nya kollektion kan ni ange sahrasegerberg i kassan så får ni 20% rabatt. Rabattkoden gäller även på hela deras sortiment och gäller ordinarie pris. Dock 40% på neonsortimentet. 
Godmorgon 💕

Jag har precis lämnat lillan på dagis och just nu sitter jag på bussen påväg till jobb. Ikväll ska jag/vi även hämta hem vår nya vagn från Bugaboo. Det är verkligen efterlängtat!

(null)

Det här med pojknamn .. 
Det har verkligen inte varit så lätt. Jag och Tony har varit allt annat än överens. Det var exakt samma visa med Elaliyah namn, som Tony bestämde. Hade vi dock väntat en flicka nu hade namnet redan varit bestämt då det är ett namn som är liknande med Elaliyahs. 

Jag ville även att lillemans namn skulle matcha med Elaliyah och att det skulle sluta på 'ian' och gärna börja på 'E'. Men som det ser ut i dagsläget så blir det inte riktigt så. Även denna gång är det ett namn som Tony mer eller mindre bestämt. Jag tog dock upp det som ett litet skämt, men det jag verkligen inte trodde skulle hända - hände. Tony fastnade heelt i namnet och har tjatat om det sen dess. 

Namnet är nästintill spikat. Ju mer jag tänker på det, ju mer fastnar även jag för det. Familjerna vet om det och det är ett namn man måste 'suga' lite på innan man fastnar för det. Det är ett litet tufft namn och inget gulligt och sött .. 

Men som ni säkert förstått så håller vi  namnet hemligt till han föds. Även detta namn, med stavning, blir han ensam om i Sverige att heta. Precis som hans storasysters namn, är det ett gammalt unikt namn. 
(null)
(null)

Godkväll fina ni. Det blev dessvärre ingen ledig dag för mig idag utan blev inringd att jobba 15-17:30. Jag hann iaf med ikeabrunch med Natha och även en glass på donken, yummi. Mitt barnmorskebesök blev dock flyttat igen, och allt känns lite kaos för vet inte riktigt när jag ska få det till att gå ihop .. 

Nu ska jag faktiskt krypa till sängs då jag är otroligt trött idag. Elaliyah sov så dålig inatt och vaknade 5 gånger mellan 21-00 och sen därefter en gång i timmen till uppstigningen kl 6. Misstänker en till tand som är pågång. 

Godnatt 💫