Hallå i snökaoset. Ja, här nere i Malmö snöar det för fullt igen. Det hade precis börjat tina bort så smått men nu kommer det ytterligare lite mer snö. Mysigt så länge man sitter inne i värmen.
 
Elaliyah sover nu sin eftermiddags vila. Jag fick inte ens diska upp all disk utan hon sa klart och tydligt att hon ville lägga sig nu. Så nu har hon sovit i dryga 40 minuter och jag har hunnit äte några knäckemackor med philadelphia. Känner mig dock fortfarande hungrig så får väl gå ut i köket och äta något ordentligt.
 
 
På tal om något helt annat. Jag blir så fruktansvärt irriterad på postnord. Jag skrev i något inlägg tillbaka att jag hade beställt massa partydekoration till Elaliiyahs ett års kalas från wish. Nu ( fr.o.m. 1/3 ) har postnord inför en avgift för alla paket som kommer utanför Europa. Jag fick ett fint sms igår att jag skulle betala 77kr för att få paketet vidare skickat till mig. Saken är ju den att jag har ca 12 paket på min beställning och den dyrade varan kostade 35kr så dessvärre kommer dessa paketen få gå tillbaka. Vet inte alls vad postnord har tänkt men jag tror att dom kommer få stora problem med att folk inte betalar för det och att dom måste hantera och returnera alla paket. Det kommer bli kaos ..
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress