Heej vänner! 
Vi ( jag ) njuter av snön och vi var ute i trädgården och busade allihopa. Speciellt hundarna och Elaliyah verkligen älskar när killarna busar. Hon är extra förtjust i Kenzo, men det är säkert för han är en riktig buse, haha. Tony gjorde snöänglar och hade snöbollskrig med Kenzo och mig. Man får passa på och ta vara på tiden vi har snö här nere. Vi hade nämligen 7+ innan idag, men nu är det -2 igen. Uppfarten hann bli rätt tinad, vilket är skönt, men resten av snön ligger kvar. 

(null)

Idag är även enda dagen på resterande helger jag inte har något uppbokat. Det är verkligen helt sjukt. Mars månad är en månad då det händer en hel del i mitt liv. Jag fyller år, min ena syster fyller år och även Elaliyah har sin födelsedag sista dagen i Mars. Imorgon är det restaurangvistelse med tre vänner från grundskolan. Vi försöker ha reunions var/vart annat år. Tiden bara flyger iväg. Känns som vi sågs för 8-9 månader sedan men det är redan två år!! 
Sen nästa helg som kommer ska jag iväg och fira min födelsedag med vänner. Helgen efter lämnar jag Elaliyah hemma hos Tony då jag tar en weekend i Kalmar för att fira syrrans 25 årsdag. Helgen efter, den 24:e, hämtar jag ut mitt mästarbrev inom frisöryrket på Malmö Rådhus och efter det blir det middag med mina fina kollegor för att 'fira' mitt yrkescertifikat. Sen är det sista helgen i Mars och det är både påskfirande men det viktigaste; Elaliyahs 1 års dag och kalas. 🎈

Jag har verkligen så mycket roligt inplanerat och det känns helt underbart! Ser fram emot allt 🥂💕


Mandy

<3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress