(null)
(null)
(null)

Vilken fredagskänsla denna torsdag bjuder på! Vi har varit på bvc för 1-årskontrollen och hon gick igenom sin besiktning utan anmärkning 😌 Hon är nu 76cm lång och väger 8,5kg. En lång lättviktare! Annars idag har vi haft lyxen att haft mannen hemma tidigt och vi har inte gjort ett dugg. 

Imorgon börjar vi dagen med en frukost hemma hos Tonys föräldrar, ser jag fram emot. Sen kör vi upp till Helsingborg och mina föräldrar för att stanna där över påskhelgen. I helgen väntas även Elaliyahs födelsedag och hennes 1 års kalas! Jag ser verkligen såå fram emot helgen och alla dess festligheter 🎈🐥

Jag önskar er alla en underbar dag och påskhelg. Glad påsk mina fina 💕
Vem skulle trott att vår Stokke Trailz skulle säljas inom ett dygn? Jag är fortfarande helt chockad. Heeelt galet! 😲 Vagnen köptes/lämnades över i fredags så nu under tiden vi inväntar den nya vagnen som har en leveranstid på 4-6 veckor får lilla åka i sin resevagn, haha. Saknar redan den men nu längtar jag till den nya är leveransklar.
 
Så vårt val av vår nya vagn var ett självklart fall och det blev en bugaboo donkey2. Just för att jag tycker det är smidigt att kunna fälla in den till enkel när jag Elaliyah är på dagis och jag är iväg på ävetyr med mini. Jag valde att köra på en helsvart vagn denna gång. Jag är inte jätte förtjust i bugaboo's gråa färg då den är lite för mörk för min smak och till sommaren tänkte jag ev köpa en ljus suflett. Vi köpte vagenen i mono ( enkel ) nu och beställer syskondelen i mitten på sommaren istället. Tyckte det blir smidigast så!
 
Vi kommer ha hela vagnen i svart precis som ovan, även chassit. Snygg va?
 
Nu har vi precis kommit hem från släktkalas för Elaliyahs kusin Sebastian som fyllde 4 år tidigare i veckan. Det blev massa bus med kusinerna och i bilen hem däckade hon ut totalt. Det räckte med att vi startade bilen så var hon utcheckad, haha.
 
Nu ligger hon och sover och jag och Tony sitter i soffan och kopplar av. Vi har varit iväg sen klockan 10 imorse. Vi tog och körde iväg för att köpa present till kalaset idag och hittade även nya skor till Tony. Vi åt även lite lunch och sen blev det att köra direkt till kalaset. Så resten av dagen blir soffläge. Hoppas er söndag varit bra!