Godkväll 💕
Idag kom jag hem till att middag låg på grillen och mannen stod och dukade ute i trädgården. Vilken lyx! Det bjöds på helgrillad fläskfilé, grillade grönsaker och potatissallad. Så gott!

Det var dock inte det enda jag kom hem till. Vår lilla tjej har blivit dunder förkyld. Shit vad den näsan rinner. Hon checkade ut redan vid 18:30, men har såå svårt att komma till ro och somna. Jag har varit inne hos henne flera gånger och stoppat om henne. Mitt hjärta värker så för henne när hon inte är helt kry och är dålig. Det kommer bli en lååång natt för oss inatt. 

(null)

Nu sitter jag och mannen och kollar lite tv. Jag är så trött så vill egentligen bara gå och lägga mig. Jag hade även en extra lång dag på jobb idag ( till 15 istället för 13 ) vilket tar lite extra på krafterna. Även om jag kanske inte upplevs som 'höggravid' så räknas jag ju faktiskt som det. Kroppen är tyngre och jag orkar inte lika mycket som 'vanligt'. Märker störst slitaget på ryggen som fortfarande krånglar. 

Nu ska jag krypa ner ( som en klubbad säl ) i Tonys famn med en påse popcorn och kolla vidare på friends som rullar på tv:n nu. Hoppas ni får en underbar fredag och helg 💕

(null)
Framifrån är bengt-bula inte så synlig då magen bara växer utåt. Exakt likadant var det med Elaliyah, faktiskt. Naveln har även poppat sen dag 2 typ, haha. 

(null)

Hej vänner!
Då var det fredag igen, och det är min fria helg. Våra planer är rätt lugna för helgen och har inte något direkt planerat, förutom söndag då vi ev ska upp till mina föräldrar. 

I förra veckan fick jag min kollega att göra lite ljusare slingor i mitt hår. Jag har velat länge ifall jag ska gå på och ljusa upp håret nu när jag väl fått ut min egna färg så pass långt. Men jag tog beslutet att göra det och jag älskar det. Varför gjorde jag inte detta tidigare?! Det blev lite babylights ( tunna tunna slingor ) vilket gör att när det växer ut igen att övergången blir mjuk och naturlig. Jag är verkligen så nöjd! 

(null)

(null)
(null)

I söndags när jag träffade en väninna på väla fick jag med mig dessa två handdukar från Lexington. Dom var på rean och kostade endast 150kr ( för båda ). Passar perfekt in hos oss då hela hemmet går i vitt & grått.