Igår var vi som sagt på tillväxt ultraljud och fick en bättre inblick på hur stor lillebror är. Det visade sig att han är lite mindre än uppskattat, -7%. Barnmorskan uppskattade hans födelsevikt till 3,2kg vid vecka 40. Jag blev lite chockad då jag trodde han skulle bli större än var Elaliyah var när hon föddes, då pojkar generllt är större. ( Elaliyah föddes v37+5 och vägde då nästan 3,4kg. Hon var beräknad att väga 3,8 i vecka 40. )
 
Det är verkligen så kul att jämföra graviditerna och syskonen. I alla fall, denna gång fick vi inte med oss en enda bild. Kändes lite konstigt faktiskt men alltid såg väldigt fint ut och han mår hur bra som helst där inne. Anledningen till att vi inte fick några bilderna med oss var för att han vägrade visa sig. Han låg med ansitet bakåt, mot min rygg, och ville verkligen inte vända sig. Inte ens en aning trots att jag fick upp och hoppa, ligga både på höger och väntser sida. Ingenting hjälpte. Vi fick inte ens se han i profil .. Så nu väntar vi med spänning till vi äntligen får träffa vår lille son.
 
Jag fick även en lite känsla idag att jag troligtvis kommer gå över med honom. Anledningen till min känsla är för att han är lite mindre än vad som beräknas. Känns lite som jag kanske inte riktigt är i v. 32+5 idag. Vi får vänta och se!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress