Det är så många som frågar om vår renovering så nu tänte jag äntligen visa er hur allt såg ut före samt hur det ser ut idag. Vi har en lång väg kvar på det stora huset men ni ska få se hur det lilla huset har förvandlat sig från ett förråd/garage till ett gästhus på dryga 4Okvm.
 
före
 
 
Såhär såg det ut när vi köpte huset. Jag tänker ofta tillbaka på hur det verkligen såg ut. Ett förråd/garage med grönmålade väggar och nergånget. Säkert inte gjort något sen 80-talet. Det var även en liten tvättstuga, om man nu kan kalla det för det.
 
efter
Hallen och vardagsrummet. Soffan är dock centrerad i rummet och inte i hörnan, som på bilden.
Toaletten saknas det fortfarande en spegel men jag är inte riktigt överens med mig själv om vad jag vill ha. En stor rund eller en avlång som täcker större delen av väggen?
Och sovrummet. Det är en hel del som jag vill fixa med här fortfarande. Tycker det är rätt stelt än och vill ha det mysigare .. Men garderobsbytet är i gång iaf. Vi ska strax även köpa lillebrors säng som kommer stå vid Elaliyahs.
 
Ja, såhär bor vi. Från ett litet garage till ett krypin. Trotts att det är väldigt litet kvadratmässigt så tycker vi att det upplevs ändå inte som trångt. Vi har allt vi behöver här hemma. Vi har även ett kök som jag inte tagit bild på, men det har vi. Sen har vi både tvättmaskin och torktummlare på toaletten. Som sagt, vi har allt här. Och det bästa är att vi trivs otroligt bra.
 
Nu är det bara två-tre veckor kvar till vi påbörjar vårt stora projekt, huvudhuset. Sen beräknas bygget pågår i drygt ett år. Vi har nog även kommit överens om att bygga ihop dessa två husen så vi får ett vinkelhus i slutändan, men det får vi se. Det är bara prat änsålänge. Som längtar vi efter ett färdigt hus nu ❣
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress