Helt ofattbart. Nu är vi snart i mål med denna graviditet och det känns både otroligt skönt och lite ledsamt. Det blir kanske inte fler barn för vår del och då är detta sista gången jag bär på en liten minimänniska sparkandes i min mage. 

Å andra sidan ser jag så framemot att han ska komma ut och förgylla vårt liv. Men även så att jag kan börja må bättre själv och få tillbaka min ork och kropp. Åh, vad jag längtar efter lillebror nu. 

(null)

Vikt: +8kg

Jag:  Som sagt, jag har ingen ork och energi till någonting och varje arbetspass känns som ett marathonpass trots det bara är 4h. Jag får otroligt mycket sammandragningar, intensiva, och håller mig vaken halva nätterna. Måste lära mig att lyssna på kroppen och ta det lugnt nu de sista veckorna. Om lillebror kommer som storasyster så är han här om drygt 3 veckor. Ska bli så spännande att se! 

Barnet: Han växer och uppskattas väga drygt 2,5kg och ha en längd på 44cm. Han ska nu egentligen bara lägga på sig lite vikt innan han är redo för livet på utsidan. Man märker även att han inte har så stor plats i magen heller då han fyller ut nästan hela livmodern. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress