I söndag blev min kära sambo 30 år & han har nu lämnat sina 20's bakom sig. Det värsta han vet är att fira sin födelsedag, så det gjorde vi inte (indirekt). Det låter så sjukt konstigt att man inte vill bli firad av sina närmsta men iaf, han vägrar. 

Men jag är ju som jag är 🙈 Jag bokade redan i februari månad en weekend för bara oss tre, till Lalandia. Tänkte att vi kunde komma iväg bara vi och ge Elaliyah en liten upplevelse och egentid innan lillebror kommer. Tänkte att Tonys 30 års helg var ett perfekt tillfälle att åka iväg och bara vara vi. 

Vem hade trott att det skulle vara 30 grader, stekande sol, vindstilla och en stuga utan AC?! Ingen! Herregud vilken pina. Och så höggravid på det .. 

Men vi hade otroligt mysigt och Elaliyah älskade verkligen badlandet. Första gången hon var i en pool och plaskade. 3 timmar var vi och plaskade rundor med henne och det bara lös lycka och glädje i hennes ögon. Man såg även hur hon utvecklades och växte som person. Fick mer mod och vågade till och med ut på 'djupare' vatten. 

(null)
(null)
(null)

Utöver badlandet blev det bus i monkey tonkey landet, som busfabriken & Leos lekland. Vi åt ute och bara njöt av familjetiden. & Tony uppskattade sin födelsedagspresent, en weekend i Lalandia ♥️
Helt ofattbart. Nu är vi snart i mål med denna graviditet och det känns både otroligt skönt och lite ledsamt. Det blir kanske inte fler barn för vår del och då är detta sista gången jag bär på en liten minimänniska sparkandes i min mage. 

Å andra sidan ser jag så framemot att han ska komma ut och förgylla vårt liv. Men även så att jag kan börja må bättre själv och få tillbaka min ork och kropp. Åh, vad jag längtar efter lillebror nu. 

(null)

Vikt: +8kg

Jag:  Som sagt, jag har ingen ork och energi till någonting och varje arbetspass känns som ett marathonpass trots det bara är 4h. Jag får otroligt mycket sammandragningar, intensiva, och håller mig vaken halva nätterna. Måste lära mig att lyssna på kroppen och ta det lugnt nu de sista veckorna. Om lillebror kommer som storasyster så är han här om drygt 3 veckor. Ska bli så spännande att se! 

Barnet: Han växer och uppskattas väga drygt 2,5kg och ha en längd på 44cm. Han ska nu egentligen bara lägga på sig lite vikt innan han är redo för livet på utsidan. Man märker även att han inte har så stor plats i magen heller då han fyller ut nästan hela livmodern. 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

I helgen som var blev jag totalt överraskad med en babyshower även för lillebror. Jag känner mig verkligen så lyckligt lottad att ha så många fina människor i mitt liv. Vi fick så mycket fint till lillkillen och jag känner mig så bortskämd. Det bjöds på en del lekar som bl.a. frågesport om mig, gissa magmåttet och barnmatsprovning. Till mat serverades min favoritmat, Max. Det är något jag nästan bara äter när jag är hos mina föräldrar då Tony avskyr det samt att det inte fanns ( ny restaurang har öppnat nu, yaay ) i närheten innan. Så iaf, det bjöds på burgare, pommes och lökringar. SÅÅÅ GOTT!! 

Åh, så tacksam för allt. Min familj och mina fantastiska vänner. TACK 🙏🏼♥️