(null)
(null)

Heej fina ni! Hur mår ni en söndag som denna? Jag mår oförskämligt bra. Jag har blivit så bortskämd idag så kan inget annat än att vara glad. 

Vi körde upp till mina föräldrar i Helsingborg så vi var hos dem lagom vid 11:3O tiden. Mamma hade förberett lite så ribsen stod då i ugnen och grillades tillsammans med vitlöksbrödet. 

Min mormor kom också på besök för att umgås med Elaliyah. Hon är verkligen favoriten nu. Det är så kul att se lyckan och kärleken i mormor ögon när hon är med Elaliyah. Det är dem två mot världen. Mormor tog även med mig till Ica Maxi en sväng för att köpa blöjor och mat till lillan. Blev så rörd och otroligt tacksam. 

(null)

Väl hemma igen fick lillan i sig en burkmat som momme köpt till henne. Hon svempte hela burken med köttbullar, potatismos och lingon.  Det blir en ny favorit. Efter hon ätit fick hon leka lite mer skeden och som ni ser är det lite 'köttbullar' lite här och vart. Än får hon inte äta själv utav sin mat på tallriken utan det är brödbitar som är delade med smör på som hon får sitta och träna pincett-greppet med. 

Nu ligger hon och sover för natten, skönt. Hon har fått lite annan sovrutin nu de senaste dagarna. Hon vaknar runt 7:3O-8:3O på morgonen och sover vila igen vid 1O i ca 3O minuter. Tar en ny vila vid 14 på ca 3O minuter. Normaltsätt brukar denna vila vara 1-1,5h men inte nu längre. Så nu behöver hon ta ytterligare en powernap vid 17:3O tiden vilket då rubbar hennes läggningstid vid 19. Så dessa senaste dagar har hon lagt sig vid 2O:3O och sen sover hon hela natten. Skönt! Dock brukar jag och Tony själva lägga oss vid 21-21:3O så vi har fått vara vakna aningen längre så hon hinner somna på djupet iom hon sover i vårt sovrum, men i sin egna spjälsängen. Min och Tonys kvalitétid förkortas ju också, men det är bara till att vänja sig med det med. #småbarnsförädrar
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress