Nu är snart årets första dag avklarad och den började med en frukost hos föräldrarna. Vi firade nyår hemma hos mina föräldrar och mormor kom även och åt middag med oss. Elaliyah somnade vid 20:30 och sen sov hon igenom hela natten och alla fyrverkerier. Det blev jag lite förvånad över faktiskt. Det smäller ju en hel del vid tolv-slaget.
 
Hur söt är inte denna klänning som Elaliyah hade på sig? Jag tycker den är sååå fin. E fick den av sin mormor och morfar innan hon föddes, haha. Dem köpte den i London för drygt ett år sedan.
 
Vi körde hem vid 12-tiden och när vi kom hem började jag städa undan julen. Det var rätt skönt att bli av med det. Även fast det är hur mysigt som helst men nu är julen över och då åker pynten ner. Resten av dagen spenderades vid TV och senaste säsongen av Svenska Hollywood fruar. Det är verkligen så skrattretande och otroligt underhållande, haha.

Jag hoppas ni alla haft en fantastisk nyår, oavsett om ni varit hemma och tagit det lugnt eller om ni slog klackarna i taket. Jag önskar er även godfortsättning och gott nytt år 🖤
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress