Denna lilla tjej är både så jobbig och så rolig. Hon är inne i denna typiska 8 månaderskrisen. Dock är hon ju nio månader men det håller i sig lite längre plus att jag tycker alltid hon går in i sina nya perioder två veckor efter dem normalt börjar kicka in. Jag vet inte alls om det har något med att göra att hon ville komma ut två veckor tidigare än beräknat födelsedatum, vilket då gör att hon är två veckor 'efter' i livet utanför magen.
 
Men iaf. Hennes humör är väldigt underhållande samtidigt som det är jobbigt. Hon vänder från överlycklig till kinkig och arg. Jag kan inget annat än att skratta, vilket ibland gör henne ännu surare. Hon är ju bara såå söt. Värre är det dock på toaletten när vi ska byta blöja. Hon vill verkligen inte ligga still på ryggen utan vill bara snurra runt och ligga på mage. Där och då är vi inte vänner ska jag säga er och mitt tålamod är långt långt borta. Men det vänder väl snart igen. Man står liksom ut och man vet att det blir bar värre och värre för varje år som går .. Någon som känner igen sig?
Erica

Det är tur att dom är så söta, de gånger man börjar tappar tålamodet! :)

Svar: Haha precis! :)
Sahra Segerberg

Sara M

Åh vår dotter är exakt så! Hon är 9 månader nu och håller man inte rutinerna till punkt och pricka så brakar helvetet lös! Haha hon som är världens snällaste bebis blir den mest krävande. Vi bytar blöja på golvet nu förtiden annars går det inte!

Svar: Jag förstår dig helt och hållet. Hon är dock inte så rutinhållen,vilket är skönt. Men att byta blöja på golvet händer att vi också gör. Framför tv:n till babblarna ;)
Sahra Segerberg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress