Just nu känner jag mig så off och tråkig här på bloggen. Jag ska verklugen försöka vända på det och hitta ny inspiration. Jag tror mycket hänger på att mina dagar ser den samma ut. Jag är oftast hemma och myser med Elaliyah. Det händer liksom inte så mycket spännande just nu, haha. #vinterdepp
 
Fredags var lillan jätte gnällig och trött. Tog en titt i munnen och javisst, en tand upptill har poppat fram och ytterligare två som är påväg. Inte konstigt hon ville sova lite extra och i min famn. Hon sover i princip aldrig i famnen på mig längre så jag tog verkligen vara på de timmarna som hon sov hos mig. Underbart!
 
I lördags var vi ute och åt middag på en restaurang här i Malmö som heter tgi friday's. Tony som fick bestämma ställe så då blev det där. Dom brukar ha väldigt god mat, speciellt köttet, men denna gång var det en liten besvikelse. Jag däremot åt en ceasarsallad och den var som den brukar. Var även iväg och storhandlade med fröken. Första gången hon fick sitta i en kundvagn. Shit så stor hon börjar bli nu..
 
 
Igår var vi ute och fixade lite framsidan. Elaliyah hjälpte sin pappa med att skruva upp brevlådan samt husnumret på muren. Skönt att ha det fixat!