Just nu känner jag mig så off och tråkig här på bloggen. Jag ska verklugen försöka vända på det och hitta ny inspiration. Jag tror mycket hänger på att mina dagar ser den samma ut. Jag är oftast hemma och myser med Elaliyah. Det händer liksom inte så mycket spännande just nu, haha. #vinterdepp
 
Fredags var lillan jätte gnällig och trött. Tog en titt i munnen och javisst, en tand upptill har poppat fram och ytterligare två som är påväg. Inte konstigt hon ville sova lite extra och i min famn. Hon sover i princip aldrig i famnen på mig längre så jag tog verkligen vara på de timmarna som hon sov hos mig. Underbart!
 
I lördags var vi ute och åt middag på en restaurang här i Malmö som heter tgi friday's. Tony som fick bestämma ställe så då blev det där. Dom brukar ha väldigt god mat, speciellt köttet, men denna gång var det en liten besvikelse. Jag däremot åt en ceasarsallad och den var som den brukar. Var även iväg och storhandlade med fröken. Första gången hon fick sitta i en kundvagn. Shit så stor hon börjar bli nu..
 
 
Igår var vi ute och fixade lite framsidan. Elaliyah hjälpte sin pappa med att skruva upp brevlådan samt husnumret på muren. Skönt att ha det fixat! 
 
 
Heej vänner! Jag har inte glömt bort er fast det är lite glest på inlägg här. Just nu händer det en del här hemma. Tony har varit ledig både igår och idag så vi har tagit bara på tiden tillsammans och umgåtts som en familj. 

Elaliyah har även blivit mycket mer krävande. Fast krävande är kanske inte heller rätt ord. Hon vill så mycket själv, tex krypa, men hon vågar inte riktigt ta de där stegen med benen. Så hon ligger och sätter sig upp och blir så frustrerad att hon inte kommer någonstans. Då sätter hon sig upp och viftar hejvillt med armarna samtidigt som hon skriker ut sin frustation. Ibland kan jag skratta lite smått för hon är så söt men ibland blir jag irriterad när inget jag gör är bra nog för damen ..

Och nattningarna ska vi inte prata om. Från att somna själv i sin säng vid 7-tiden utan ett ljud blir det nu ramaskrik i 10-15 minuter mellan varven jag stoppar in nappen och bäddar ner henne igen. Hon sätter sig liksom upp i sängen och vrålar. Det tar så emot i mitt mammahjärta men hon behöver skrika sig trött. Efter ca 15 minuter ( runt 19:15 ) tar jag upp henne så hon får somna i min famn. Det är det enda som funkar just nu. Det känns som hon skriker efter närhet. Jag har försökt att natta henne direkt i famnen med men det går inte heller. Hon vrider, sträcker och ålar sig från mig och vägrar att somna. När hon väl somnat så sover hon några timmar åt gången, vaknar upp och vill ha nappen. Alla gånger funkar inte det så hon får ersättning, och ibland blir det 2-3 flaskor på en natt. Så sömnen rubbas lite också. 

Jag gnäller verkligen inte. Finns dem som har det betydligt värre och då är detta ingenting. Jag vet ( eller hoppas ) att detta är tillfälligt och att hon blir sitt glada jag igen snart. Jag njuter av hennes tillvaro, speciellt när hon somnar i min famn. Finns inget bättre. 

(null)


Åh vad jag tycker det är kul att byta ut kläderna i Elaliyahs garderob. In med massa nya fina kläder. Nu har jag lagt undan alla kläder i storlek 68 i en låda som sparas till eventuell lillasyster i framtiden, och gjort plats för 74. Hon är så lätt så hon är lite mindre i storleken men lång så byxorna är oftast lite korta efter ett tag och några tvättar. Just nu består faktiskt hela hennes garderob av Zarakids, utom settet från Lindex jag visade i förra inlägget. Jag har så fastnat för deras kläder. Klickar hem lite titt som tätt via appen. Det är livsfarligt! 
 
här är några av mina favoriter i lillans garderob som är från Zara
 
Min mamma kommer dock med en stor påse från H&M som hon spontanshoppade tidigare i veckan till Elaliyah. Blev så chockad när hon skickade en bild på det meterlånga kvittot. Lillan är så bortskämd! Och vi är så tacksamma.