Heej vänner!
 
Jag har verkligen svårt att hänga med i veckorna nu och tycker tiden går alldeles för fort. Denna vecka som gått har ändå varit ganska lugn. Så jag vet inte riktigt hur tiden kan gå så fort.
 
I måndags blev det en snabb tur till Helsingborg och till mina föräldrars firma där jag och lillan hälsade på medan Tony hade ett ärende. Efteråt blev det lite mat på Väla för vår del innan vi körde hemåt till Malmö igen.
 
Tisdag var det först bästislunch med Philippa och sedan strosade jag runt med Nathalie på Emporia ( köpcentrum ). Dessutom hämtade jag ut 5 (?!) paket som kommit med posten. Shit alltså ..
 
Onsdags hade vi en hemmadag och bara tog det lugnt. Blev promenad i byn bara.
 
Torsdag ( igår ) var jag inne på salongen 9-12:30 för att fräscha upp håret. Jag var så trött på mina ljusa och varma längder. Så nu är allt i en helhetlig färg, som min naturliga hårfärg. Hjälpte även en kollega i med sitt tejphår. Åh vad jag saknar mitt jobb men snart är jag tillbaka på halvtid under sommaren sen får vi se om jah går upp till 75% .
 
På kvällen bjöd Tony ut mig ( och Elaliyah ) på finrestaurang. Jag var lite nervös med lillan iom vi fick bord vi 17:45 och hon lägger sig kl 19. Men jag hade packat skötväskan full med majskrokar och annan fingerfood samt dricka och fruktklämmisar. Det var lite svårt att njuta när man är iväg med en 10 månaders bebis men gud så stolt jag blev över henne. Hon skötte sig jätte fint. Det var vid tre tillfällen hon skrattade till lite högt men hon var inte alls gnällig eller kinkig. Restauranggästerna var nämligen i ålderna 50-70 och man bara vet att dem hade blivit vansinniga med en gnällig bebis ... Som tur var slapp vi det. Åh så stolt jag är.
 
Idag får vi besök av min mamma och mormor som kommer ner för att passa Elaliyah en timme medan jag är iväg på ett möte. Ja, dom kommer ju stanna lite längre än en timme såklart så även jag får mysa lite med dom. ♥
 
Imorgon är vi bjudna på 1års kalas till Elaliyahs bästa kompis Alina som fyllde år i tisdags. Tänka sig att töserna är så gamla nu. Vår lilla tjej har 5 veckor kvar till dess men planeringen är i full gång. Jag älskar kalas!
 
 
Haha, shit, ja här fick ni hela min vecka. Var inte riktigt tanken från början, men så blev det denna gång, haha.
Hoppas verkligen ni haft en fin vecka hittills och att ni får en helt underbar helg. Kärlek till er ♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress