Det har varit två meningar jag aldrig trodde skulle komma ifrån Tony och det ena var att han var redo för att skapa en familj och det andra var att han ville iväg på semester. Och nu har båda inträffat. Jag ska vara ärlig att säga att jag tog inte han på allvar de första veckorna men tillslut förstod jag att han var seriös och då var det bara till att börja leta resa.
 

Så mina vänner. Denna resa har varit bokad sen Oktober och här kommer vi fira in våra 13 år tillsammans som vi firar i början på Maj. Det blir en vecka på Mallorca då flygtiden bara är 3 timmar. Det blir inte bara vår första semestern jag och Tony åker på men det blir också första semestern som familj ( om man inte räknar med Polen resorna, vilket jag inte gör då det är allt annat än semester .. ). 


Elaliyah kommer vara 13 månader och det ska bli otroligt spännande att komma iväg och se hur det är att resa med en ettåring. Ska bli otroligt skönt att bara komma iväg och koppla av, om man nu kan det med en ettåring. 
 
 
Vi kommer bo väldigt nära havet, 200 meter ifrån bara, så vi kan både njuta av poolen och havet. Hotellet har även restaurang och poolbar så jag tror vi kommer trivas hur bra som helst. 

Ni har ingen aning hur mycket jag ser fram emot denna resa. Man kan mer eller mindre säga att jag sett fram emot resan i 12 år, haha. 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress