Jag är i full planering utav Elaliyahs 1 års kalas. Lite tråkigt är det att hon fyller år på påskafton men vi har ändå valt att hålla kalaset den helgen för henne. Vi resonerade som så att påsken firar man ändå med släkten och Tony ville inte ha så stort kalas ( som dopet ) och därför är bara släkten och våra närmsta, närmsta vänner inbjudna. Jag tycker det känns jätte konstigt att inte bjuda in alla mina vänner då jag anser att alla är väldigt nära men å andra sidan är det inte mitt kalas utan det är Elaliyahs kalas och därför blir det dem som hon umgås mest med.
 
 
Planeringen är som sagt i full fart. Inbjudningskorten är postade, temat är bestämt och tårtan beställd. Jag har även klickat hem en massa dekoration ifrån my perfect day och lite från wish ( hoppas det hinner komma! ). Hennes klänning är även införskaffad och hon kommer se ut som en iten cupcake, haha. Måste bara hitta ett par finskor till henne och ev en kofta.
 
 
Åh vad jag ser fram emot detta. Älskar som sagt att fixa och pynta till det. Hoppas bara jag kan få till det som bilden jag har i huvudet.
(null)
 
Åh vad nöjd jag är med mitt frisörbesök hos kollegorna i torsdags. Få bort min utväxta ombre och få en mer helhet. Det känns helt rätt. Det är iofs bara en lättfärg så den tvättas ur successivt, men tycker färgresultatet blir snyggare med en lättfärg än färg då mina längder var så pass ljusa och jag vill inte det skulle suga åt sig mycket eller bli matt/grön pga en kallnyans. 
 
 
Igår var det afterwork och vi provade på VR ( Virtual Reality ) för första gången. Om jag är helt ärlig var jag sjukt skeptiskt och tyckte det lät så tråkigt men väl där och inne i spelen så vart det förvånansvärt kul. Något jag vill ta med pojkvännen på nästa gång. Är det någon som provat VR ? Vi körde pilskytt, skjutspel där vi skulle döda monster ( sjukt läskigt ) samt några andra. Gick även 'plankan' från en skyskrapa i NYC, sjuuuukt läskigt iom höjdrädd men värsta var att hoppa från den där jäkla plankan. Ni måste prova! 
 
Efteråt blev det middag och jag valde kalvköttbullar med potatismos, rårörda linga och gurka. Såå gott! 
 
(null)
 
Heej vänner!
 
Jag har verkligen svårt att hänga med i veckorna nu och tycker tiden går alldeles för fort. Denna vecka som gått har ändå varit ganska lugn. Så jag vet inte riktigt hur tiden kan gå så fort.
 
I måndags blev det en snabb tur till Helsingborg och till mina föräldrars firma där jag och lillan hälsade på medan Tony hade ett ärende. Efteråt blev det lite mat på Väla för vår del innan vi körde hemåt till Malmö igen.
 
Tisdag var det först bästislunch med Philippa och sedan strosade jag runt med Nathalie på Emporia ( köpcentrum ). Dessutom hämtade jag ut 5 (?!) paket som kommit med posten. Shit alltså ..
 
Onsdags hade vi en hemmadag och bara tog det lugnt. Blev promenad i byn bara.
 
Torsdag ( igår ) var jag inne på salongen 9-12:30 för att fräscha upp håret. Jag var så trött på mina ljusa och varma längder. Så nu är allt i en helhetlig färg, som min naturliga hårfärg. Hjälpte även en kollega i med sitt tejphår. Åh vad jag saknar mitt jobb men snart är jag tillbaka på halvtid under sommaren sen får vi se om jah går upp till 75% .
 
På kvällen bjöd Tony ut mig ( och Elaliyah ) på finrestaurang. Jag var lite nervös med lillan iom vi fick bord vi 17:45 och hon lägger sig kl 19. Men jag hade packat skötväskan full med majskrokar och annan fingerfood samt dricka och fruktklämmisar. Det var lite svårt att njuta när man är iväg med en 10 månaders bebis men gud så stolt jag blev över henne. Hon skötte sig jätte fint. Det var vid tre tillfällen hon skrattade till lite högt men hon var inte alls gnällig eller kinkig. Restauranggästerna var nämligen i ålderna 50-70 och man bara vet att dem hade blivit vansinniga med en gnällig bebis ... Som tur var slapp vi det. Åh så stolt jag är.
 
Idag får vi besök av min mamma och mormor som kommer ner för att passa Elaliyah en timme medan jag är iväg på ett möte. Ja, dom kommer ju stanna lite längre än en timme såklart så även jag får mysa lite med dom. ♥
 
Imorgon är vi bjudna på 1års kalas till Elaliyahs bästa kompis Alina som fyllde år i tisdags. Tänka sig att töserna är så gamla nu. Vår lilla tjej har 5 veckor kvar till dess men planeringen är i full gång. Jag älskar kalas!
 
 
Haha, shit, ja här fick ni hela min vecka. Var inte riktigt tanken från början, men så blev det denna gång, haha.
Hoppas verkligen ni haft en fin vecka hittills och att ni får en helt underbar helg. Kärlek till er ♥