Jag är i full planering utav Elaliyahs 1 års kalas. Lite tråkigt är det att hon fyller år på påskafton men vi har ändå valt att hålla kalaset den helgen för henne. Vi resonerade som så att påsken firar man ändå med släkten och Tony ville inte ha så stort kalas ( som dopet ) och därför är bara släkten och våra närmsta, närmsta vänner inbjudna. Jag tycker det känns jätte konstigt att inte bjuda in alla mina vänner då jag anser att alla är väldigt nära men å andra sidan är det inte mitt kalas utan det är Elaliyahs kalas och därför blir det dem som hon umgås mest med.
 
 
Planeringen är som sagt i full fart. Inbjudningskorten är postade, temat är bestämt och tårtan beställd. Jag har även klickat hem en massa dekoration ifrån my perfect day och lite från wish ( hoppas det hinner komma! ). Hennes klänning är även införskaffad och hon kommer se ut som en iten cupcake, haha. Måste bara hitta ett par finskor till henne och ev en kofta.
 
 
Åh vad jag ser fram emot detta. Älskar som sagt att fixa och pynta till det. Hoppas bara jag kan få till det som bilden jag har i huvudet.