Jag älskar verkligen mina gravidbilder som duktiga Linda tog på mig i förra veckan. Här var jag gravid i vecka 38 ( 37+4 ) och var lite rädd att jag skulle hinna föda innan fotograferingen var gjord. Det är svårt att tro att det var väldigt mulet väder och att regnet låg i luften. Men här, från ingenstans, tittade solen fram så magiskt mellan molen och gav oss detta fantastiska ljus.
 
Nu längtar jag till vi har blivit fyra i familjen och att miniman hunnit bli några månader så vi kan ta lika fantastiska familjebilder och sätta upp på väggen här hemma i vardagsrummet.
Godmorgon vänner!
Då var det helg igen och vi har inte speciellt mycket planerat nu framöver. Vi väntar bara på den kommande förlossningen som kommer hända inom en månad. Imorgon går jag in i vecka 39 och det känns heeelt galet. Jag kom inte ens så långt med Elaliyah .. Men iaf, idag har vi inga planer men imorgon blir det söndagsmiddag hemma hos momme ( min mormor) tillsammans med mina föräldrar. Annars ingenting.
 
På tal om något helt annat. Jag har verkligen blivit heelt kär i detta mönstret från filibabba. Hur sött är det inte med luftballongerna? Det blev självklart matchande sängkläder till syskonen. Miniman har även sitt babynest i detta mönstret, men det visar jag i ett annat inlägg. Har även beställt hem detta påslakansett i vitt. Det är typ slutsålt överallt så har varit väldigt svårt att få tag i.
 
Hur sött? Är verkligen helt kär. Från Jollyroom ..
titta dessa söta skorna från puma?
 
Nu var det dags för Elaliyah att piffa till garderoben och få nya skor. Sina förra sneakers har hon verkligen använt väl och de är verkligen sååå slitna. Det var även hennes första skor, så har varit med både på dagis och hemma. Men nu när hon även går så blir det lättare med skorna. Dock är det ju jätte svårt med storlek? När är dom för små egentligen? Dessa är i stl 22 och är nog på gränsen. Vi fick även ett par superfina nike från min mamma som jag har fått byta tre gånger för dom har varit för små. Nu inväntar jag bara leveransen på en storlek 23,5. Haha, sen när har hon så stora fötter? Vår lilla tjej är tydligen en lång och smal tjej med långa fötter.