Fick lite sovmorgon idag och började dagen kl 7, istället för 6 som vi gjort de senaste veckorna. Blev lite frukost till barnkanalen. Osten var inte en riktigt favorit, iaf inte gräddosten. Jag håller med henne !
 
Efter att ha vänt upp och ner på hela hemmet så var det dags att bege sig till dagis. Det går otroligt bra och Elaliyah trivs väldigt bra på sin förskola. Det värmer så i min kropp och själ att se henne glad.
 
Medan lillan var på dagis passade jag på att snabbt köra iväg och köpa en liten kruka till och lite växter till den. Det blev en extra kruka, i den mindre modellen, som jag tänkte ha vid vår dörringång. I den är tanken att jag ska plantera lavendel som jag också köpte med mig. Dock kom det en humla direkt ( helt seriöst inom 1 minut jag lastat ut blommorna ur bilen ) så är inte helt säker att jag vill ha värsta humlenestet vid dörringången ..
 
Jag planterade blommorna i krukan till framsidan medan lillan låg och sov i vagnen. Hon hade t.o.m. somnat på dagis innan jag hann hämta henne lite innan 12-tiden.
 
Vid fyra tiden mötte vi upp Linda och hennes tjejer, Milia och Ellen. Ellen är några få dagar yngre än Elaliyah och jag träffade Linda i mammagruppen och sen hon flyttat in några gator från oss så har vi fått upp kontakten. Jätte goa och fina människor. Elaliyah och Ellen leker så fint ihop också.
 
Efter playdaten kom Tony och så gick vi vidare för att trycka i oss en högrevsburgare på en av restaurangernan som finns här i byn. För mig räckte det med en 100g brugare men han där, han tog både sötpommes och en 200g:are. Sen fick vi besök av en hungrig granne, katten då alltså..
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress