Godmorgon fina vĂ€nner! 😘
Jag hoppas ni alla haft en underbar helg! Det har iaf jag haft. Det blev restaurangbesök i lördags tillsammans med svÀrförÀldrarna och i gÄr, söndags, firade vi min svÀgerskas man som fyllde Är.
 
Jag har alldeles nyss lÀmnat Elaliyah pÄ dagis. Det Àr andra veckan inskolning nu och det ska bli spÀnnande och se om det gÄr lika bra idag som förra veckan - trotts det varit helg och familjemys. Hon blev iaf glad och log med hela ansiktet nÀr hon fick se Hanna. sin ena fröken, idag. Resten av dagen blir lugn, skulle egentligen till Helsingborg och till en vÀninna men det blev flyttat till senare i veckan.
 
Förövrigt sĂ„ invĂ€ntar jag en leverans imorgon frĂ„n ikea som jag gjorde i förra veckan. I och med vi vĂ€ntar syskon sĂ„ behöver vi moblera om lite hĂ€r hemma. Tony har inte riktigt nĂ„gon aning om vad som komma skall men jag hoppas att jag hinner fĂ„ leveransen innan han kommer hem och att jag kanske t.o.m. har hunnit fixa ihop det mesta. Jag tĂ€nkte att jag Ă€ven ska visa er lite före och efter. Även att jag tĂ€nkte dela med mig lite mer av vĂ„rt hem, för det har jag inte riktigt gjort Ă€n. Jag har varit lite osĂ€ker nĂ€r det kommer till den delen, men vi fĂ„r vĂ€l se om dĂ€r kommer nĂ„tt inlĂ€gg om vĂ„r hem sĂ„ smĂ„ning om .. 😇
 
( gammal bild, men det Àr sovrummet som ska fÄ sig en makeover )
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress