Nu är snart halva vecka 22 avklarad ( v. 21+3 ) och om 20 veckor så är lillkillen hos oss. Det låter ett bra tag framöver och det är det också. Men just vetenskapen att om 20 veckor ligger han i vår famn är bara rent magisk. Han kan självklart välja att komma tidigare också, med dunder och brak som syrran gjorde, i v38 (37+5) och ingen förstod någonting. Allra minst jag och Tony när värkarna satte igång ordentligt där på torsdagskvällen och hon föddes några timmar senare. Ni kan läsa om min förlossning med Elaliyah här.
 
Ang min kommande förlossning så har jag lite blandade känslor. Jag ser otroligt mycket fram emot den och känslan av att få träffa bebis nr2 för första gången och få upp honom på bröstet. Det finns inget som klår den känslan. Men det är allt det där innan man kommit dit, men det tänkte jag dela med mig längre fram.
 

Vikt: +2kg
 
Bebis: Han beräknas vara drygt 26cm lång och väger någonstans mellan 370-450g. Det utvecklas även en hel del hjärnceller denna period.
 
Det är en aktiv liten kille som ligger där inne och växer. Det är full aktivitet och det är för det mesta väldigt mysigt. Dock blir det lite yogapass då och då, vilket är otroligt obehagligt då han ligger med ryggen ut mot min mage och benen innåt och trycker sig utåt. Men inget att klaga på. 
 
Jag: Det känns som jag bara växer och växer, men det är ju det som är mening. Magen växer i takt med honom. Jag har börjat få större aptit och känner mig ofta hungrig nu. Inga kräkningar eller illamående längre!  Dock så är ryggen inte riktigt bättre. Innan hade jag endast lite ont på höger sida men nu är det i båda. Ondast har jag på nätterna och kan inte riktigt sova bra. Tänkte jag skulle ta och träffa en ny sjukgymnast som har lite bättre koll på den gravida. 
 
Cravings: Just nu är jag besatt av isglass, hallonsorbet och Magnum Strawberry. Men vem blir inte det när man hör glass och sen har vädret varit super fint också?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress