Idag går jag och lilleman in i vecka 20 och halva graviditeten är strax passerad. Det är verkligen blandade känslor här hemma. Jag som lovat mig själv att ta vara på min nästa graviditet mer än vad jag gjorde med Elaliyah. Det har jag inte gjort kan jag säga. Vardagen är fylld med att ta hand om lillan och man hinner inte riktigt tänka på att där liggen en liten bebis och växer i magen. Som tur är så är han väldigt aktiv och sparkar och rör sig för fullt så jag blir ändå påmind och då njuter jag.
 

Vikt: + 1kg
 
Bebisen: Lilleman sägs nu vara runt 22cm lång från topp till tå och uppskattas väga in på ynka 230-280g. Nu börjar även själva utveckligen ta fart och hörsel, syn, känsel, smak och lukt börjar utvecklas nu.
 
Jag: Jag mår äntligen bättre och kräker inte längre. Inte heller äter jag mina postafen ( illamående tabletter ) varje dag. Innan tog jag en varje morgon, men nu tar jag en kanske 2-3 gånger i veckan när jag mår illa. Så otroligt skönt. Som jag nämde innan så känner jag väldigt mycket rörelser dagligen och det är änsålänge otroligt mysigt att känna små sparkar . Jag fasar dock lite inför kommande veckor då han bara blir större och större och sparkarna hårdare och hårdare ..
 
Cravings: Jag är ständigt sugen på nått, men jag vet inte riktigt vad oftast. Ett säkert kort är hallonsorbet som har varit favoriten här hemma de två sista veckorna. Jag äter väl en 0,5l på två-tre dagar. Sååå gott. Nått jag inte ätit på någon månad är en köttbit. Inte alls sugen. Grytbitar i en gryta går bra men verkligen inte en köttbit . Fy. Stackars T som endast får fisk och kyckling här hemma, haha.


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress