Nu tänkte jag berätta lite hur det gick till när vi fick reda på vad vi väntar för kön på vår kommande bebis.
 
Vi hade tid för ultraljud den 6/4 för att kolla så att allt ser rätt ut och att även få reda på bebisen kön. Jag kämpade så att få en tid en vecka tidigare, just så vi kunde avslöja för alla nära och kära på Elaliyahs kalas men det gick dom tyvärr inte med på då dom tidigast gör ul i vecka 19+0. Till slut fick jag en återbudstid i Köpenhamn ( låter kanske långt, men tar 30 minuter från Malmö ) samma vecka som kalaset. YAY så lycklig!
 
Jag bad barnmorskan att inte säga könet till mig då vi vill ha det som en surprise och att hon istället skulle kryssa i om det blir en pojke eller flicka på lappen jag tog med till henne och lägga det i kuvertet och sedan stänga igen det. Sedan ordnade jag att partaj på väla skulle fylla en stor svart ballong med rosa eller blått konfetti, beroende på vad som stod på lappen.
 
Väl på kalaset. När alla gäster väl kommit fick dem välja blått eller rosa sugrör för vad dom trodde vi väntar. Det var verkligen 50/50 men tror det var lite fler på flicka, men kan ha fel för mig. Efter maten tog Tony fram ballongen.
 
Där, mitt på golvet bland våra familjer och närmsta vänner, stod vi späda och nervösa över att få se vad som kommer ut ur den där ballongen. Ska vi få en till flicka eller väntar vi en pojke? Jag håller i ballongen medan Tony laddar för att ta hål på ballongen och helt plötsligt har vi konfetti som flyger över hela oss .... blått konfetti.
 
sämsta bilderna någonsin då det är printscreens från en video .. lite synd vi inte fick några bra bilder då alla gästerna var i chocktillstånd att vi skulle avslöja könet och började filma istället ..
 
Åh, vi väntar en liten pojke! En frisk, blyg och perfekt pojke ligger och myser och sparkar för fullt i min mage och vi väntar med spänning för att få träffa honom. Fick massa fina bilder från ultraljudet som vi kollade på i efterhand. Nu ska vi bara välja ett namn.. Några förslag? 🤗
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress