Mötte upp Nathalie för lite fotvård och passade även på att lägga lite gellack på tånaglarna så mina tår håller sig på topp om två veckor när vi drar till Mallorca. Färgen syns inte så bra på bilden men det blev en lite korallröd färg. Varför gör man inte detta oftare? Eller iaf fotvård. Så skönt!
 
 
Efter fotvården blev det lite tjockishäng på McDonalds med happymeal delux ( extra dubbelcheese och chillicheese utöver ). Vi var nog lite för hungriga när vi beställde för shit så mätt jag blev.
 
Efter maten blev det raka vägen till dagis för att hämta lillan. Idag skulle hon även stanna lite extra för att sova sin vila i vagnen på gården och det hade gått hur bra som helst. Jag kan inte riktigt med ord beskriva hur lycklig jag är att inskolningen går såhär pass bra. Så tacksam och stolt! Efter dagiset så fortsatte buset hemma hos oss med sällskap av Natha. Massa prat om våra bebisar i magen och vad som komma skall. Hon väntar en liten flicka tre veckor innan vår lille kille är beräknad. Det är även henne som jag berättat om tidigare som ville att jag och Tony också skulle skaffa en till liten nu så vi kunde gå hemma samtidigt i höst. Och ja, så blev det. Vilken lyx att vara mammaledig med en av sina bästa vänner. Ni anar inte lyckan 😍💖
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress