Godmorgon fina.
 
Idag fick jag ställa in mina planer då ryggen inte är helt okej. Jag behöver lyssna på kroppen och ta det lite lugnt idag, så jag och lillan ska bara mysa hemma och tänkte ta en promenad i den fina vårsolen.
 
På måndag börjar Elaliyah dagis så nu håller jag på att planera det. Ksnske inte så mycket planering i sig, men just med allt som behövs inför dagisstarten. Jag beställde precis namnlappar som ska sättas på hennes ägodelar, som är både tvätt och stryktåliga. Det låter hur smidigt som helst så hoppas det stämmer också. Jag gjorde även nyss en beställning på nya nappar från twistshake.com också. Hon gillar bara deras nappar nämligen. Jag beställde dock en större storlek på nappen nu så vi får väl se om hon accepterar det eller inte, den bestämda lilla damen ..
 
Utöver nappar och namnlappar så har jag fixat:
 
* Skaloverall
* Fleeceoverall & sett ( byxa och tröja )
* Mössa & vantar
* Gummistövlar
* Strumpor
* En helt ny garberob med oömma kläder
* Resevagnen kommer stanna kvar på dagis såfort vår nya har anlänt.
* Åkpåse
 
Har jag glömt något? 🤔
Det är lite svårt då vädret vänder från vinter till vår på en och samma dag. Sen är jag lite sådär för att ha med hennes snutte då vi endast har en av den. Tänk så blir dom av med den? Då vet jag inte riktigt vart jag tar vägen .. Hur har ni gjort med snutten vid dagisstarten?
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress