(null)

Heej vänner! Hur mår ni idag? 
Jag mår faktiskt inte helt hundra, om jag ska vara ärlig. Extrem huvudvärk och illamående.. & jag som precis blivit av med illamåendet men tror det är lite tillfälligt bara. Vill bara inte bli sjuk nu med tanke på att vi reser till Mallorca i nästa vecka! ☀️🌴

Igår var jag inne på salongen och var med och minglade på deras event de hade mellan 17-19. Jag tog lite bilder bl.a. Åh vad jag saknar kollegorna och våra fina kunder. Men snart blrjar jag jobba lite igen. Lördagen den 12/5 är det dags för första arbetspasset på nästan 14 månader och det ska bli kul. Jag har världen bästa chef som satt mig på otroligt bra tider på vardagarna så jag har tid att umgås med min kära dotter också. Jag kommer jobba 50% i Maj-Juli och sen går jag hem på mammaledighet igen 🙈 
(null)

Åh vad jag älskar Livly's kläder. Kvalitén är otroligt fin och mjuk ocv håller verkligen kvalitén hur länge som helst. Ni som har/haft något plagg därifrån förstår vad jag menar. 

Jag har så mycket fint från Livly i rosa som jag köpte till E, men det är kanske inte så kul för lillebror att använda. Så självklart fick det blir lite i det blåa temat istället. Och fler kommer det bli 🙈
 
Nu är snart halva vecka 22 avklarad ( v. 21+3 ) och om 20 veckor så är lillkillen hos oss. Det låter ett bra tag framöver och det är det också. Men just vetenskapen att om 20 veckor ligger han i vår famn är bara rent magisk. Han kan självklart välja att komma tidigare också, med dunder och brak som syrran gjorde, i v38 (37+5) och ingen förstod någonting. Allra minst jag och Tony när värkarna satte igång ordentligt där på torsdagskvällen och hon föddes några timmar senare. Ni kan läsa om min förlossning med Elaliyah här.
 
Ang min kommande förlossning så har jag lite blandade känslor. Jag ser otroligt mycket fram emot den och känslan av att få träffa bebis nr2 för första gången och få upp honom på bröstet. Det finns inget som klår den känslan. Men det är allt det där innan man kommit dit, men det tänkte jag dela med mig längre fram.
 

Vikt: +2kg
 
Bebis: Han beräknas vara drygt 26cm lång och väger någonstans mellan 370-450g. Det utvecklas även en hel del hjärnceller denna period.
 
Det är en aktiv liten kille som ligger där inne och växer. Det är full aktivitet och det är för det mesta väldigt mysigt. Dock blir det lite yogapass då och då, vilket är otroligt obehagligt då han ligger med ryggen ut mot min mage och benen innåt och trycker sig utåt. Men inget att klaga på. 
 
Jag: Det känns som jag bara växer och växer, men det är ju det som är mening. Magen växer i takt med honom. Jag har börjat få större aptit och känner mig ofta hungrig nu. Inga kräkningar eller illamående längre!  Dock så är ryggen inte riktigt bättre. Innan hade jag endast lite ont på höger sida men nu är det i båda. Ondast har jag på nätterna och kan inte riktigt sova bra. Tänkte jag skulle ta och träffa en ny sjukgymnast som har lite bättre koll på den gravida. 
 
Cravings: Just nu är jag besatt av isglass, hallonsorbet och Magnum Strawberry. Men vem blir inte det när man hör glass och sen har vädret varit super fint också?