Välkomna hem till våra 45 kvadrat med en takhöjd på över tre meter. Vi trivs som bara den och vem hade kunnat anat det på denna ytan. Vårt älskade lilla hus!
 
För er läsare som är nya här så har vi två hus på vår tomt och den delen vi bor i nu kommer att bli ett gästhus senare när vårt stora hus är klart. Och vet ni vad, det känns verkligen inte som 45 kvadrat och det beror väldigt mycket på takhöjden. Det enda som är pyttelitet här är köket, men det funkar alldeles utmärkt ändå. Bild på köket ska jag fixa till er lite senare, där är fortfarande en del som ska göras, tex överskåp till glasen och ett högskåp som skafferi. Toaletten är väldigt rymlig och har även tvättmaskin/torktumlare. Tony har även gjort en betongskiva som vi har längst ena långsidan där en vask (snarast möjligt) ska monteras och sen har även Elaliyah sin skötbädd där. Så fort toaletten också är helt färdig kommer bild där också.
 
Det som saknar mest i huset är en spegel. Haha, ja helt sant. Vi har ingen spegel här, hemskt jag vet. Ska jag sminka mig å'så får jag göra det i bilen. Måste hämta spegeln hemma hos Tonys föräldrar snart..
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress