Godmorgon tisdag. Och godmorgon till er ♥
 
Vi har varit uppe sen 6:15 även denna dag. Tonys klocka ringer kvart över 6 men lillan hann väck oss innan, fast bara med en minut, Hon är så söt på morgonen. Hon ligger och pratar med sig själv. Precis om hon har ett morgonmöte med sin snutt och sin nalle i vaggan. Jätte mysigt att ligga och lyssna till.
 
Nu ligger hon och sover igen. Det har hon faktiskt gjort i 1,5 timme nu. Jag har hunnit diska upp, tvättat två maskiner tvätt och även hunnit dricka mitt morgonkaffe i lugn och ro. Dessutom har jag även lyckats spilla kaffet i knät två gånger. Och sen så spillde jag ut sköljmedel över bänken och ner på golvet. Idag är inte riktigt min tur-dag känner jag. Men ändå är mitt humör på topp, haha.
 
 
Idag är planen att mötaa upp Camilla ( + barn ) och Nathalie i stan. Det är verkligen inte ofta jag är inne i stan och yrar runt men det är jätte mysigt nu på hösten. Jag tycker verkligen om hösten. Det är en sådan mysig årstid. Alla gosiga plagg, tända ljus och alla vackra färger som naturen bjuder på. Men man längtar kanske inte direkt till hösten. Det är inte från man inser att sommaren är över som man kan börja njuta av hösten, tycker jag. vad tycker ni?
Isabell Hedberg

Låter som ett urmysigt uppvaknande :D
Hoppas du får en fin tisdag :)
Kram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress