Hallå ni. Idag har jag vaknat på fel sida. Eller om sanningen ska fram så blev jag väckt på fel sida, haha. Klockan 4 i morse bestämde sig Tony att gå upp och göra ett jäkla liv här hemma. Han har blivit förkyld och höll väl smått på att avlida då nässprayen vart slut. Han tänder upp hela huset och sätter igång tv:n och suckar och stönar och väcker båda hundarna och såklart även lillan. Kan ju säga att när vi väl somnar om och jag vaknar upp igen vid 8 så var jag fortfarande sur, haha.
 
Och inte bara nog med det. Detta jäkla kaffet alltså. Vad är det med mig och kaffe nuförtiden? Jag blir snart ursinnig. Hur svårt ska det vara att hålla det i koppen. Spillde lite på bordet och skulle torka upp det vilket resulterade med att jag spillde ut ännu mer och ner på mattan och grejor. Vilken skit dag!
 
 
Som tur är har jag lillan gudasnäll idag och det tackar jag gudarna för. Annars vet jag inte riktigt vad jag hade tagit mig till. Annars idag är det rätt lugnt. Jag ska hoppa in i duschen när Tony kommer hem tänkte jag. Håret är i akut behov av en shampoonering. Kan ju erkänna att det är en vecka sedan det blev tvättat sist. Så ja, akut behov..
Linda Wallner

Hahaha män och deras förkylningar! Hoppas dagen blev bättre tillslut!

Svar: Haha, så synd om dom 😂 Ja tack, det blev den. Hoppas du hade en bra dag du med. Kram
Sahra Segerberg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress