Idag vaknade loppan vid 7 och då blev hon flyttad till vår stora säng och där låg vi och kelade till klockan blev 8. Finns verkligen inget gosigare än att ha henne tätt intill. Längtar lite till hon blir så gammal så hon kan gosa in sig ordentligt i min famn. 
 
Nu har hon intatt sängläge igen och jag har även hunnit ta ut en maskin tvätt och satt på en ny. Jag kan inte riktigt förstå att vi kan tvätta så mycket. Vi tvättar minst en maskin om dagen, helt sjukt. Efter helgen i Polen (fredag-tisdag) blev det 5 maskiner tvätt. Hur är det ens möjligt? Det är faktiskt häpnadsväckande Tony som förbrukar en otroligt massa kläder. Och även lillan nu som är kräkfia nr.1.
 
Annars idag ska jag hämta ut ett efterlängtat paket som har kommit, wiho. Ser så fram emot att visa er detta. Kommer förhoppningsvis upp imorgon! När Tony kommer hem från jobb så ska vi köra upp till Helsingborg och till min familj. Det blir en liten avskedsmiddag för min lillasyster som flyttar utomlands igen. Förra gången var det London i drygt 6 månader, nu blir det Australien på obestömd tid. Vi kommer sakna henne enormt och kommer hon inte hem till sommaren kommer jag ta fyget dit och hämta hem henne! Nej, men jag är verkligen stolt över henne att hon vågar och att hon verkligen testar sina vingar. Vi är så olika där. Jag är familjemänniskan nummer ett och vill verkligen ha alla nära. För mig är familjen viktigast och sen karriären. Min syster lämnar allt och satsar på karriären. Hon är en riktigt karriärsmänniska. Så beundrandsvärt. Samtidigt är vi väldigt lika, det är vi alla systrar. Så lika men ändå olika.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress