Igår döptes äntligen vår älskade lilla dotter, Elaliyah Oliwia Segerberg. Vi är verkligen så tacksamma för alla som kunde komma och medverka på lillans dop. Hon är omringad av så fantastiska människor och hon har ingen aning om hur lyckligt lottad hon är, än. Men vi är och vi är evigt tacksamma.
 
Elaliyah döptes i en dopklänning som gått i ärv sen min mamma och som alla vi barn är döpta i. Jag hoppas att klänningen får följa med i fler generationer framöver. Dessutom är alla namn med datum in broderat i klänningen och nu ska även Elaliyahs namn broderas in. Till församlingshemmet hade hon en klänning från Burberry som jag jagat rundor efter. Som dessutom blev en doppresent från hennes mormor och morfar.
 
I församlingshemmet bjöds det på tårta och massa kakor och godis. Även kaffe och läsk såklart. Det var verkligen jätte trevligt att träffa familjen och vännerna. Det tråkiga med att hålla i tillställningar är att man får så lite tid med gästerna. Man får sitta några minuter med varje samtidigt som man ska fixa och trixa med allt annat. Men det var jätte trevligt och vi kunde inte önska oss något mer ♥
Evelina Östlund

Så fint! <3 är det ok om jag delar detta på startsidan?

Svar: Absolut är det det :) Tack snälla <3
Sahra Segerberg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress