Hej kära ni och härliga söndag.
 
Jag och Elaliyah har precis kommit hem från Milians, Alinas storebror, 4 års kalas. De hade hyrt en hoppborg som ungarna hoppade hejvillt i. Otroligt roligt att se dem ha så kul. Men med all det skratt och skojigheter kommer ju även en hel del gråt och barn som åker/hoppar på vartandra men det är sånt som kommer till. Men det var mysigt och det bjöds på mycket gottigheter, perfekt enligt min smak.
 
Nu sitter lillan och kollar på barnkanalen och jag försöker planera veckan bredvid henne. Det är verkligen full rulle i och med det är dopet till helgen. Syster från Kalmar kommer ner och hjälper mig och baka och fixa i församlingshemmet så det blir fint till efter dopet. Tårtan är beställd, tack och lov. Jag börjar käna att stressen närmar sig mer och mer. Måste köpa en skjorta till Tony också. det hade jag glömt ..
 
 
Annars i veckan ska jag fixa naglarna och jag ska även inom jobbet och fixa till håret lite. Jag vet inte om jag bara ska klippa mig eller om jag även ska fixa färgen, den har verkligen blekts och tvättats ur. Jag är fortfarande lite osäker så vi får väl se.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress