Vilken underbar måndag jag har haft. Började morgonen med en frukost kl 7:30 med Philippa på espresso house innan hon började högskolan vid 9. Verkligen supermysigt att ses. Det var så längesedan sist. Men nu hoppas jag att vi ses betydligt oftare när hon börjat plugga i Malmö.
 
Efter frukosten hörde jag av mig till Josefine och undrade om hon var i skolan eller hade tid att ses. Lycko mig hade hon tid över att ses så det blev en runda till xxl lutz och sedan ikea. Köpte med mig lite smått och gott från ikea. Bland annat en hatthylla som vi länge sagt vi ska köpa men som glöms bort när man väl är iväg. Nu är den hemköpt och även uppborrad. Han är rätt flitig han, min karl här hemma.
 
 
Jag kunde verkligen inte fått en bättre start på veckan. Jag har haft en helt underbar dag! Tror även Elaliyah är väldigt nöjd med dagen. Hon sov dock från 9-11:15 så hon missde en timmes promend i stan och sen även hela vistelsen på xxl lutz. Vaknade lagom till vi hade kommit till ikea och köpt lunch. Alltid så, haha.
Isabell Hedberg

Låter som en jättemysig dag :D
Hoppas resten av veckan blir lika bra :)
Kram!

Svar: Det var det verkligen. Tack snälla. Hoppas även du får en fantastisk vecka! Kram
Sahra Segerberg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress