Hej vänner! Hur står allt till med er? Vad har ni gjort idag?
Vad har jag gjort idag då? Jo, jag har vart hemma och tagit hand om hushållet. Städat och tvättar gör jag för fullt. Jag har även, nu när lillan sover, slängt i lite färg i håret. Jag har inte färgt det sen i mars så nu vart jag trött på mina ljusa längder. Tanken var att jag skulle fixa till det på jobb men jag hade tydligen bokat både naglar och håret samtidigt så jag fick prioritera naglarna där för jag visste att jag hade färg hemma till mig. Tycker verkligen inte om att färga det hemma men när tiden är knaper så fick det bli såhär denna gång. Jag har ju varken spegel eller en fön hemma (haha ironin när man är frisör) så jag vet faktiskt inte alls hur det blev. Men om jag ska utgå från mobilkameran så ser det bra ut. Shit alltså, haha, nästan lite sorgligt.. Sen har jag gått rundor i mina favorit klackar idag för att vänja fötterna lite inför dopet. Jag har inte haft klackar på så länge, men nu så är det dags för mina älsklingar att se solljuset igen (dock är det bara trist och grått menmen).
 
 
Ikväll blir det datenate för mannen och mig. Jag älskar verkligen våra kvällar framför tv:n till en film, bara han och jag när lillan sover. Jag har fortfarande inte förstått att vi är en familj. Han dära, som jag träffade för snart 12,5 år sedan på internet, han är pappan till min dotter. Just nu är livet för bra för att vara sant och jag lever på rosa moln fortfarande. Han höjer mig till skyarna bara genom att han tittar på mig, blicken säger allt. Fortfarande nykära och hoppas vi går hand i hand livet ut.
 
Så ja, ikväll blir det då datenight, och det blir fondiue hemma. Vi föredrar faktiskt att äta just fondue hemma. Det är godare och mysigare. Man slipper liksom alla andra människor, haha, och vi kan vara i vår egna lilla bubbla.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress