Godkväll kära ni.
 
Imorse hade jag och Elaliyah en tidig tid hos bvc. Det var dags för 6 månadskontrollen och det inkluderar även en läkarkontroll för er som inte har barn och vad det innebär. Allt såg ut som det ska, förutom att lillan ett litet litet blåsljud på sitt hjärta, men bara när hon ligger ner. Detta ska kollas noga vid nästa bvc och 1års kontrollen. Annars är hon en lång, men nätt liten tjej. Hon är nu 66,5cm lång och väger 6,1kg. Hon har faktiskt ännu inte dubblat sin födelsevikt.Men hon har dubblat den vikten hon hade när vi checkade ut från BB. Då vägde hon 3015g. Herregud så liten hon var när man tänker efter och ser på bilder från när hon var nyfödd. Nu på lördag, alltså den siste, blir vår lilla tjej 6 månader gammal. Jag kan inte riktigt frstå att det gått ett halvår redan. Lika lång ( kort ) tid till och hon blir ett år. Jag tar verkligen vara på varje dag med henne och njuer/myser allt vad jag kan.
 
Efter bvc idag så åkte jag inom Josefine som bor precis i närheten och blev bjuden på frukost. Så snällt. Hon hade fixat frallor till mig, trots hon själv inte äter bröd. Det blev även kaffe i stora lass, haha. Var med henne i ca 5 timmar sen var det dags att hämta hem mannen. Hann även hämta ut två paket som jag kommer visa er här inom kort.
 
 
Hallå ni. Idag har jag vaknat på fel sida. Eller om sanningen ska fram så blev jag väckt på fel sida, haha. Klockan 4 i morse bestämde sig Tony att gå upp och göra ett jäkla liv här hemma. Han har blivit förkyld och höll väl smått på att avlida då nässprayen vart slut. Han tänder upp hela huset och sätter igång tv:n och suckar och stönar och väcker båda hundarna och såklart även lillan. Kan ju säga att när vi väl somnar om och jag vaknar upp igen vid 8 så var jag fortfarande sur, haha.
 
Och inte bara nog med det. Detta jäkla kaffet alltså. Vad är det med mig och kaffe nuförtiden? Jag blir snart ursinnig. Hur svårt ska det vara att hålla det i koppen. Spillde lite på bordet och skulle torka upp det vilket resulterade med att jag spillde ut ännu mer och ner på mattan och grejor. Vilken skit dag!
 
 
Som tur är har jag lillan gudasnäll idag och det tackar jag gudarna för. Annars vet jag inte riktigt vad jag hade tagit mig till. Annars idag är det rätt lugnt. Jag ska hoppa in i duschen när Tony kommer hem tänkte jag. Håret är i akut behov av en shampoonering. Kan ju erkänna att det är en vecka sedan det blev tvättat sist. Så ja, akut behov..
Godmorgon tisdag. Och godmorgon till er ♥
 
Vi har varit uppe sen 6:15 även denna dag. Tonys klocka ringer kvart över 6 men lillan hann väck oss innan, fast bara med en minut, Hon är så söt på morgonen. Hon ligger och pratar med sig själv. Precis om hon har ett morgonmöte med sin snutt och sin nalle i vaggan. Jätte mysigt att ligga och lyssna till.
 
Nu ligger hon och sover igen. Det har hon faktiskt gjort i 1,5 timme nu. Jag har hunnit diska upp, tvättat två maskiner tvätt och även hunnit dricka mitt morgonkaffe i lugn och ro. Dessutom har jag även lyckats spilla kaffet i knät två gånger. Och sen så spillde jag ut sköljmedel över bänken och ner på golvet. Idag är inte riktigt min tur-dag känner jag. Men ändå är mitt humör på topp, haha.
 
 
Idag är planen att mötaa upp Camilla ( + barn ) och Nathalie i stan. Det är verkligen inte ofta jag är inne i stan och yrar runt men det är jätte mysigt nu på hösten. Jag tycker verkligen om hösten. Det är en sådan mysig årstid. Alla gosiga plagg, tända ljus och alla vackra färger som naturen bjuder på. Men man längtar kanske inte direkt till hösten. Det är inte från man inser att sommaren är över som man kan börja njuta av hösten, tycker jag. vad tycker ni?