Tidigare i veckan fick jag sms om att vi blivit tilldelade en dagisplats till Elaliyah. Jag blev jätte ivrig att se vilket dagis hon fått plats på. Här i byn finns nämligen 5 stycken dagis ( förskolor, sorry ) att välja mellan, chockerande nog. När jag väl loggat in ser jag att hon fått vårt första val. Blev överlycklig och ringde direkt till Tony. Trodde inte vi ( hon ) skulle få plats där då den förskolan alltid är full. Det är nämligen bara 3 minuter gång ifrån vårt hus och vi kör förbi där varje gång vi kör ut från byn. Åh, vi blev så glada. 


Efter samtalet till Tony börjar glädjen lägga sug och jag börjar bli lite chockad/nere skulle jag säga. När blev hon så stor?! Hon är ju bara ett halvår?! Lite blandade känslor men hon börjar i april/maj och då är E 13-14 månader. Jag kommer bara till en början jobba 2 dagar i veckan, troligt vis sommaren ut och sen därefter börjar jag jobba normalt igen. 

Hur tänker ni kring dagis? När börjar/började ert barn? 

Anonym

1 år och 5 månader :) tyckte det var en bra tid då jag har kompisar som haft det "värre" då när dem varit äldre.. samtidigt är det väldigt jobbigt att lämna sin lilla, när den ännu inte kan "redogöra" för vad den vill, plus alla ledsna lämningar dårå :(

Svar: Det kan jag förstå. Låter som en utmärkt ålder men har förstått att det också är väldigt individuellt från barn till barn. Hoppas bara att det går bra för vår lilla tjej. :)
Sahra Segerberg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress