Ser ni så mysigt jag och Elaliyah hade igår på vår traditionella tisdagsdate med Camilla och Alina? Strosade rundor på Emporia ( som oftast ) och tog en lunch på vapiano. Vi borde för övrigt få stamkort där ..
 
Imorse ( läs i natt ) vaknade lillan för dagen 04:35. Vad hände där liksom? Jag trodde verkligen att hon skulle sova heela natten och i alla fall till kl 7 då hon endast tog två stycken 30 minuters naps igår och var helt utslagen och somnade vid 19 igår. Nähe, där fick jag. Så jag har idag varit uppe långt innan tuppen. Och jag kan säga er att kaffemaskinen går varmt här hemma och jag kommer garanterat få världens huvudvärk framåt eftermiddagen pga allt kaffe intag ..
 
Klockan 9:00 hade vi möte på förskolan och jag fick sitta och prata med en förskolepedagog och även se hela förskolan. Jag är helt övertygad att Elaliyah kommer trivas hur bra som helst där. Dock så gick min plan lite i stöpen med att ha henne två dagar i veckan. Dem rekommenderade inte det då barnet har svårt att komma in i hela förskoleprocessen, vilket vart helt logiskt när hon förklarade varför. Så imrogon ska jag in till jobb och prata och planera lite med min chef om hur mina arbetstider blir bäst både för mig, Ealiyah och Rapunzel. Jag är även här helt övertygad att vi kommer hitta en perfekt lösning för oss alla.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress