Heej darlings.
Hoppas allt är bra med er en dag som denna, trots det är kallt och en ordentlig strom där ute. Så är i alla fall vädret här i Malmö idag.
 
Jag tänkte mest tipsa er om att ta hand om håret lite extra såhär tids. De kalla vindarna och luften har en tendens att torkar ut både hud och hår. Jag själv får otroligt torrt hår, men även hårbotten, såhär dags på året. Då behöver man helt enkelt återfukta håret och då använder jag mig utav dessa godingar från Rapunzel. De återfuktar och ger håret en otroligt mjuk och behaglig känsla. Dessutom är dem 1OO% vegan. Inpackningen tar jag även i hårbotten och i och med den återuktar så blir håret inte heller fett. Har du väldigt torr hårbotten rekommenderar jag en hemma kurs. Varm kokosolja, lägg till lite honung och massera in i hårbotten. Låt gärna det vara kvar i någon timme. Tvätta sen håret som vanligt.
 
Jag har provat många olika produkter och dessa har blivit mina favoriter. Innan använde jag mig utan Maria Nila's serie Palett och dessförinnan Lanza.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress