G O D M O R G O N ♥
 
Idag är det årets längsta dag, tycker jag i alla fall.
Jag vaknade av lillan imorse vid 4 och det var bara matdags så det var lugnt. Vi gick och la oss igen och somnade om. Sen vaknar ett tag senare av henne igen och kollar på klockan .. 04:23. Haha va, tänkte jag. Jag kan omöjligt somnat så djupt på 15 minuter. Då slog det mig att klockan har ställt om sig. Välkommen vintertid.
 
 
Gårdagen hade vi fullt upp. Vi körde och hämtade upp två av våra gudbarn för en heldag med lek och bus. Tony ville så gärna ut i skogen och vandra medan jag tyckte att Leos Lekland kanske passar barnen bättre, 4 och 8 år. Men vi började med skogen och var där nog i en timme. Vi yrade mest rundor och letade fter ett café men vi hamnade på helt fel sida av bokskogen så där fanns absolut ingenting mer än golfbollar och svampar.
 
 
 
Till slut blev tjejerna uttråkade och hungriga så vi körde vidare till McDonalds för lite mat. Även jag och Tony var hungriga. Det var verkligen såå längesedan jag åt på donken. Jag föredrar andra snabbmatsrestauranger.
 
 
När vi fått lite ny energi så körde vi vidare till Leos Lekland. SÅ stort, herregud, men så kul tjejerna hade. Varför fanns inget sånt när en själv var liten? Det var otroligt mycket folk ( barn ) som sprang hejvillt och ljudnivn var rätt hög men Elaliyah hon kunde somna ändå, skönt. Tony sprang och lekte med tjejerna och ibland hade jag svårt att avgöra vem som hade roigast.
 
 
Vi var inte hemma från efter 16 och då påbörjade vi en storstädning. Men efter det så la vi oss raklånga i soffan och pustade ut. På tv:n satte vi igång rush hour 1 och sen vidare till 2. Vi hann även påbörja 3, men sen gick vi och la oss vid 21.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress