Heej fina!
Då var det ny vecka igen och även denna vecka är kalendern full. Vem skulle kunna tro att mammaledigheten skulle bestå av allt annat än ledighet. Och inte bara det, utan även att den skulle gå såhär fort? Inte jag i alla fall. 
 
Måndag idag och det är enda dagen då vi inte har några planer för dagen mer än att jag ska tvätta håret. Sen blir det en långpromenad om stormen lägger sig lite. Som det blåste hela gårdagen och natten. Det är fortfarande riktigt blåsigt vilket gör att det blir ännu kallare ute än vad det egentligen är och vinden är riktigt ruggig. 
 
Vad som finns med i min kalender denna vecka är bland annat göra om naglarna, blir en sväng till Helsingborg och träffa en efterlängtad vän som flyttat tillbaka till Skåne från huvudtsaden, även den traditionella Camilla&Alina träffen, en tripp till Ullared om det inte är allt för mycket folk då det är höstlov denna vecka tydligen, och sen har jag även en träff med ännu en vän i slutet på veckan. Dessutom vill jag till ikea en sväng också .. Det känns som detta kommer bli en underbar vecka! Vad har ni för planer?
 
Jag är verkligen så glad att vi behöll denna åkpåse till Elaliyah. Den är så varm och go för henne. Perfekt nu till denna kalla höst som kom över en natt här nere i Skåne. Jag har inget emot att det är lite kyligare, så länge det inte blåser .. ( vilket det alltid gör här )
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress