Klockan är strax efter 8 och jag har varit vaken i lite mer än två timmar. Körde Tony till jobb idag då jag behöver bilen. Lillan ligger och sover igen och somnade faktiskt själv i sin säng. Jag la bara ner henne och sen gick jag iväg och tog en kopp kaffe. När jag väl kom tillbaka, ca 2 minuter, så hade hon somnat. Stora tjejen nu! Hon blev 6 månader i helgen och jag kan inte riktigt förstå att det redan har gått ett halvår sen jag låg där på BB i Lund och krystade ut henne halv fem på morgonen. Det är verkligen det häftigaste jag gjort. och varje dag med henne är så underbar. Även stunderna då hon är krävande, det kommer liksom till. Sen har vi de stunderna ihop därr vi bara sitta och myser som vi gör här på bilderna ovan. Helt klart de bästa stunderna på dagen!
 
Igår hade vi full rulle mer eller mindre. På morgonen mötte jag upp en tjej från mammagruppen här i byn och så gick vi till kyrkis för lite sång och fika. Det var jätte trevligt så det gör jag gärna om. Efter kyrkis så försökte jag spela in en liten presentation till jobb men det var lättare sagt än gjort. Tycker verkligen inte om att hålla i presentationer och speciellt inte heller när det ska vara på engelska. Efter att spelat in ca 10-15 inspelningar samt haft en gnällig bebis som skulle sova mitt i allt så fick jag äntligen till något. sådär 3 timmar senare. Jaja, nu är det iaf gjort och inlämat. Körde in på jobbet igårkväll och lämnade filmen på ett USB. Så fick även träffa 3/5 kollegor och prata lite med dom. Alltid lika trevligt!
 
Idag ska vi till Camilla. Passar på att ta mig hem till henne nu när jag har bilen. Sen vid 14 ska jag in till stan och fixa mina naglar. Det är verkligen dags nu igen. Skönt! Men det är dagens planer. Ska bara hämta Tony efter jobb också men det är påvägen hem.
 
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till. man år passa på medan lillan sover så man ör en gångs skull får varmt kaffe!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress