Godmorgon Godmorgon.
 
Här var det ingen sovmorgon för mig idag. Lillan vaknade för en timme sedan, jag trodde örst klockan var 4, haha. Jag var verkligen så trött.
 
Igår lös min frånvarande här på bloggen som ni säkert sett. Anledningen var faktiskt att jag jobbade. Det var mitt första arbetspass sen jag gick på mammaledighet 6 månader sedan. Det var inte en vanlig dag på salongen utan jag och två kollegor jobbade backstage på Emporia Fashionday och stylade modellerna. Det var hur roligt som helst. Först var tanken att jag skulle jobba 8:30-12 och sen komma tillbaka vid 15:30-17 men det blev att jag stannade hela dagen. Som sagt, jätte kul att få jobba lite och speciellt med mina fina kollegor. Synd inte hela Rapunzel Malmö lunde vara på plats!
 
 
Så igår när jag kom hem var jag verkligen helt slut. Jag la mig raklång i soffan med huvudvärk och gjorde verkligen inte mycket mer än att gosa med min prinsessa. Det var även Tonys första heldag med lillan och det hade gått hur bra som helst. Inte för att jag inte trodde annat, tror nästan han skötte henne bättre än mig. Han är verkligen så in med henne och skämmer bort henne så ♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress