Som jag har jagat efter denna overall till Elaliyah. Om sanningen ska fram så även innan hon var född, haha. Jag blev bara sååå förälskad direkt när jag såg den på en tjejs lilla flicka på instagram. Jag var bara tvungen att ha den, oavsett pris! Självklart var den slut överallt och gick inte att få tag på. Jag har faktiskt sedan dess surfat rundor och letat efter den och tillsut, för någon månad sedan, så var den i laget igen. Kan ni tänka er min lycka? Jag var snabb som bara den att klicka hem den och tänkte, nu, nu är den äntligen min.
 
En timme senare fick jag mail att det blivit något fel på deras hemsida och att den inte är i lager än. I denna stund visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. Va? Jag har ju betalt den? Det visade sig sedan att dem inte fick leveransen från i slutet på augusti och att man kunde förhandsboka overallen till dess och så fort dem fick leveransen till sitt lager så skulle hon skicka overallen till oss.
 
Och nu är den äntligen hemma. Elaliyah kommer vara så fin i sin overall. Hoppas bara den kommer passa. Jag tycker fortfarande det är lite svårt det här med att köpa kläder i förväg. Man vet ju inte riktigt hur mycket hon hinner växa till vintern. Men hon är en storlek mindre än för 'sin ålder' så jag gick efter det.
 
Nu längtar vi lite smått till vintern så denna skönhet kan användas ♥
 
Är den inte sagolik? Åh, så så kär.
Caroline

Så söt overall. :)

Svar: Visst? 😍
Sahra Segerberg

Karin B

åH, så fin!

Svar: Visst är den. 😍 Så nöjd!
Sahra Segerberg

sandra

Finaste overallen till finaste tjejen <3

Svar: ❤️
Sahra Segerberg

Madeleine Jonsson

Åh så himla fin!! Klart värd att vänta på :D

MADDISENJ.SE

Åh så himla fin!! Klart värd att vänta på :D

Svar: Åh tack. Ja verkligen. Så förälskad i den :) Kraam
Sahra Segerberg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress