Heej darlings!
Vilken aktiv dag jag och lillan har haft idag. Det blev en powerwalk imorse på 6km när vi skulle lämna hundarna på spa ( läs bad & trimm ) och sen tog vi bussen in mot stan för att ta en lunch med Josefine. Efter lunchen gick hon tillbaka till sitt jobb och jag promenerade vidare mot mitt jobb för att säga hej till mina fina kollegor en snabbis innan vi begav oss hemåt igen. Vi har varit ute och roat oss från kl 9 -15:30. Så mycket frisk och härlig luft. Gäller bara att klä på sig varmt.
 
På tal om hösten så känner jag verkligen stort behov av att fixs till mitt hår. Det gör aktiskt de allra flesta. Man byter ut sina blonda och ljusa toner mot mörkare. Och jag känner verkligen för att bli av med mina tråkiga ljusa och slitna längder.
 
 
Detta är mitt inspokonto och instacrush som jag glädligen följer på instagram. Hon är verkligen så så grym på hår. Dessa är nyanser är verkligen så populära just nu, det är både varma och kalla toner, en kombo när den är som bäst. Precis dessa toner jag skulle vilja ha mitt hår i. Får se när någon av mina kollegor har tid med mitt hår.
Amanda Jona [FOTOGRAF]

Alltså verkligen så snygg inspiration!

Svar: Tack snälla. Man vill bara få håret vidgjort på en gång !
Sahra Segerberg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress