Denna vecka är kalendern fullspäckad med planer och en hel del bebisbus. På fredag har Tony ringt och bokat tid för våra två fyrbenta vänner till frissan. Jag brukar klippa till dem men det blir inte tillräckligt kort enligt honom så nu blir det grovklippning. Varken jag eller killarna kommer tycka om det men om det håller tyst på mannen i hushållet ett tag så får det bli såhär denna gång. Istället kan jag shoppa nya kläder till killarna så dem inte fryser i höstrugget. Vi kallar detta en win-win-situation. 

Dock blev dagens planer ändrade, otroligt tråkigt! Jag skulle upp och hälsa på en efterlängtad väninna som flyttat tillbaka till Helsingborg med hela sin familj från Stockholm. Men Tony behövde bilen eftersom en anläggare kommer i veckan ( efter mycket om och men ) och vi behöver ha hem en hel del grejor till dess. Vi behöver verkligen en bil till. Jag kan bli så galen på detta. 

(null)

I alla fall. Nu tröstäter jag ett paket toffifee och dricker en kopp kaffe till Gossip Girl. Inte helt dumt det heller .. 

Vad har ni för planer i veckan vänner? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress