Vilken mysig dag jag och lillan har haft idag. Vi har faktiskt varit inne hela dagen då vädret inte var jätte kul, men vi har haft att göra ändå.
 
I morse åkte en del av lillans lockar och hon fick sin första riktiga klippning. 7 m å n a d e r gammal, och den minsta jag någonsin klippt. Jag förstår inte riktigt vart hon fått allt sitt hår ifrån - både långt och tjockt 🖤 Hon har skavt av en del i nacken så det var så tussigt vid sidorna och i och med hon är lockig så står det åt alla håll och kanter ( charmigt tycker vissa, men inte jag ) så idag fick det klippas bort. Men lika glad och nöjd är Elaliyah över fin nya frisyr.
 
 
Sen har vi tränat på att sitta upp och det går sakta men säkert framåt. Hon är fortfarande så rund i rumpan och har lite svårt att sitta upp och leka samtidigt. Hon vill ju såklart ha allt i munnen och när hon väl stoppar in leksakerna så lutar ( läs: slänger ) hon sig bakåt, haha. Men jag tycker i alla fall hon blir stadigare och stadigare för varje dag.
 
 
Efter all lek och bus så blev det några powernaps för denna sköna-böna för att ladda batterierna för resten av dagen. Vi har faktiskt alltid fönstret öppet på glänt vilket gör att sovrummet alltid är kallt och skönt. Har märkt att hon sover betydligt bätttre och även vi. Frisk luft gör verkligen en sån skillnad.
 
 
Annars har jag städat, städa och städat här hemma. Man rymmer upp efter varje lekstund men sen plockas allt fram igen. Jag har även kollat klart gossip girl så nu rullar kuwtk mest i bakgrunden. Vi har inga kanaler, det har jag kanske inte sagt?, för vi kollar aldrig tv utan vi är mer serie-människor. Så det har faktiskt bara blivit så.
Heej fina!
Då var det ny vecka igen och även denna vecka är kalendern full. Vem skulle kunna tro att mammaledigheten skulle bestå av allt annat än ledighet. Och inte bara det, utan även att den skulle gå såhär fort? Inte jag i alla fall. 
 
Måndag idag och det är enda dagen då vi inte har några planer för dagen mer än att jag ska tvätta håret. Sen blir det en långpromenad om stormen lägger sig lite. Som det blåste hela gårdagen och natten. Det är fortfarande riktigt blåsigt vilket gör att det blir ännu kallare ute än vad det egentligen är och vinden är riktigt ruggig. 
 
Vad som finns med i min kalender denna vecka är bland annat göra om naglarna, blir en sväng till Helsingborg och träffa en efterlängtad vän som flyttat tillbaka till Skåne från huvudtsaden, även den traditionella Camilla&Alina träffen, en tripp till Ullared om det inte är allt för mycket folk då det är höstlov denna vecka tydligen, och sen har jag även en träff med ännu en vän i slutet på veckan. Dessutom vill jag till ikea en sväng också .. Det känns som detta kommer bli en underbar vecka! Vad har ni för planer?
 
Jag är verkligen så glad att vi behöll denna åkpåse till Elaliyah. Den är så varm och go för henne. Perfekt nu till denna kalla höst som kom över en natt här nere i Skåne. Jag har inget emot att det är lite kyligare, så länge det inte blåser .. ( vilket det alltid gör här )
 
Heej darlings.
Hoppas allt är bra med er en dag som denna, trots det är kallt och en ordentlig strom där ute. Så är i alla fall vädret här i Malmö idag.
 
Jag tänkte mest tipsa er om att ta hand om håret lite extra såhär tids. De kalla vindarna och luften har en tendens att torkar ut både hud och hår. Jag själv får otroligt torrt hår, men även hårbotten, såhär dags på året. Då behöver man helt enkelt återfukta håret och då använder jag mig utav dessa godingar från Rapunzel. De återfuktar och ger håret en otroligt mjuk och behaglig känsla. Dessutom är dem 1OO% vegan. Inpackningen tar jag även i hårbotten och i och med den återuktar så blir håret inte heller fett. Har du väldigt torr hårbotten rekommenderar jag en hemma kurs. Varm kokosolja, lägg till lite honung och massera in i hårbotten. Låt gärna det vara kvar i någon timme. Tvätta sen håret som vanligt.
 
Jag har provat många olika produkter och dessa har blivit mina favoriter. Innan använde jag mig utan Maria Nila's serie Palett och dessförinnan Lanza.