Vilken mysig dag jag och lillan har haft idag. Vi har faktiskt varit inne hela dagen då vädret inte var jätte kul, men vi har haft att göra ändå.
 
I morse åkte en del av lillans lockar och hon fick sin första riktiga klippning. 7 m å n a d e r gammal, och den minsta jag någonsin klippt. Jag förstår inte riktigt vart hon fått allt sitt hår ifrån - både långt och tjockt 🖤 Hon har skavt av en del i nacken så det var så tussigt vid sidorna och i och med hon är lockig så står det åt alla håll och kanter ( charmigt tycker vissa, men inte jag ) så idag fick det klippas bort. Men lika glad och nöjd är Elaliyah över fin nya frisyr.
 
 
Sen har vi tränat på att sitta upp och det går sakta men säkert framåt. Hon är fortfarande så rund i rumpan och har lite svårt att sitta upp och leka samtidigt. Hon vill ju såklart ha allt i munnen och när hon väl stoppar in leksakerna så lutar ( läs: slänger ) hon sig bakåt, haha. Men jag tycker i alla fall hon blir stadigare och stadigare för varje dag.
 
 
Efter all lek och bus så blev det några powernaps för denna sköna-böna för att ladda batterierna för resten av dagen. Vi har faktiskt alltid fönstret öppet på glänt vilket gör att sovrummet alltid är kallt och skönt. Har märkt att hon sover betydligt bätttre och även vi. Frisk luft gör verkligen en sån skillnad.
 
 
Annars har jag städat, städa och städat här hemma. Man rymmer upp efter varje lekstund men sen plockas allt fram igen. Jag har även kollat klart gossip girl så nu rullar kuwtk mest i bakgrunden. Vi har inga kanaler, det har jag kanske inte sagt?, för vi kollar aldrig tv utan vi är mer serie-människor. Så det har faktiskt bara blivit så.