Lördag.
Tony var ute i trädgården på vår framsida och kämpade med att gräva/hugga bort våra häckar. Shit vilken kämpe han var. Ibland undrar jag vart han får all sin kraft och energi ifrån?! Jag och lillan var ute och tittade på.
Vid lunch kom bästis Philippa med sin vovve för en heldag med mig, ( och min familj ). Först blev det att vi satt och umgicks i soffan medan Tony var ute och kämpade på. När han vart färdig tog han hand om Elaliyah så jag kunde få egentid med Philippa. Det gör verkligen så mycket att bara få 1-2 timmar egentid. Vi körde och åt på seven sins burger. Såå gott! Efter det körde vi hem till mig igen och kröp ner i soffan till en film. 
 
 
Söndag.
Tony startade även dagen idag ute i trädgården med att gräva.Senare kom hans pappa och hjälpte till med riktiga maskiner så nu är alla våra hemska häckar borta och sen ska vi lägga plattor framtill.
Medan Tony var ute var jag och Elaliyah inne och lekte en massa. Hon står stadigt nu på sina ben så länge hon lutar sig mot något. Dessutom har hon fått två tänder. När blev hon så stor?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress