Vilken jäkla dag. Började väldigt bra och effektiv så har hunnit fixa lite hör hemma men sen vid tolv-tiden small det. Ryggskott från helvete. Fick ringa hem Tony från jobb för jag kan inte ta hand om Elaliyah ordentligt. Kan knappt röra mig.. Nu lever jag på pillar i alla dess former och helgens planer förstördes. Jag som hade sett så fram emot att mamma och pappa skulle komma ner och att vi skulle gå på julmarknad imorgon. Så trist! Men dom kommer ner ändå imorgon en sväng så jag får i alla fall umgås lite med dom.  

Åh vad jag hatar detta med ryggskott. Jag måste verkligen ta tag i mitt ryggproblem och börja träna och gå på massage. Även tänka mer på hur jag lyfter. Jag föder hellre 100 barn på rad än att ha ryggskott. Det är seriöst det värsta jag upplevt.  

Nu håller Tony på att natta lillan och jag känner mig så värdelös. Tycker inte alls om denna känsla. Jag ligger i soffan medan han far och flänger här hemma. Usch! Och att inte kunna hjälpa till med Elaliyah. Hoppas verkligen min rygg är bättre till imorgon ! 

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress